Infants amb implant coclear oferiran un concert a l’auditori de Sant Joan de Déu amb Pablo Sainz

Infants amb implant coclear oferiran un concert a l’auditori de Sant Joan de Déu amb Pablo Sainz

L’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i la Fundación GAES Solidària celebren, el proper divendres 28 de juny, un concert gratuït on els infants amb implant coclear de l’orquestra Graeme Clark* interpretaran diverses peces acompanyats de Pablo Sainz, un dels millors guitarristes del món.

 

El concert, que serà gratuït, tindrà lloc el 28 de juny, a les 18:00, a l’auditori de l’edifici docent de l’Hospital Sant Joan de Déu (c. Santa Rosa, 39. Esplugues de LLobregat). L’aforament és limitat, pel que es prega confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a l’adreça concertjoveorquestra@sjdhospitalbarcelona.org

 

  • L’orquestra jove Graeme Clark porta aquest nom en homenatge al Dr. Graeme Clark, professor australià en otorrinolaringologia i creador de l’implant coclear multicanal, un dispositiu d’alta tecnologia que transforma els senyals acústics en senyals elèctrics que estimulen el nervi auditiu i que permeten que les persones sordes o amb dificultats auditives puguin sentir.

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *