Programa d’Intervenció Logopèdica 2019. Logopèdia per a infants i joves (0 a 18 anys)

Programa d’Intervenció Logopèdica 2019. Logopèdia per a infants i joves (0 a 18 anys)

Us informem que posem en marxa la prestació de serveis d’intervenció logopèdica en el marc del PROGRAMA D’INTERVENCIÓ LOGOPÈDICA a càrrec de l’assignació tributària del 0,7% d’IRPF. 
Gràcies a aquest programa, oferim a infants i joves  amb discapacitat auditiva atenció i intervenció logopèdica en modalitat individual mitjançant el cofinançament de les sessions de logopèdia, que realitzeu amb professionals de l’àmbit privat (ACAPPS pagarà 14€ per sessió als/a les logopedes).

REQUISITS
La participació comporta el compromís d’assistència per part vostra o del vostre fill/a a les sessions i serà imprescindible la col·laboració del/de la logopeda en la justificació de les factures i rebuts de les sessions realitzades. Tant els/les logopedes com vosaltres us heu de comprometre a la presentació de la documentació en els terminis establerts.

CRITERIS
Per poder millorar el nostre programa i garantir, en la mesura del possible, cobrir les diverses necessitats- i donada l’elevada demanda de participació en el programa i les limitacions pressupostàries-  es tindran en compte els següents criteris:

  • Ser família sòcia o persona sòcia d’ACAPPS.
  • Adreçat a infants i joves d’entre 0 i 18 anys.
  • Per formar part del programa, serà necessari que totes les famílies i/o persones sordes participants facin o hagin fet una entrevista inicial amb el Servei d’Atenció i Suport a les Famílies (SASF).
  • Es considerarà l’adjudicació de les sessions segons rigorós ordre d’inscripció per correu electrònic i adjuntant el document de compromís signat perquè la inscripció sigui vàl·lida.

Un cop recollides totes les demandes us comunicarem el número total de sessions assignades i la documentació necessària, i formalitzarem la vostra participació al Programa d’Intervenció Logopèdica.

TERMINIS
Si hi esteu interessats/des ens ho heu de comunicar per correu electrònic al saaf@acapps.org abans del  dimecres 26 de juny , adjuntant el Document de Compromís que us podeu descarregar des d’aquest enllaç:

Document de compromís per a menors de 18 anys

Per a més informació: Servei d’Atenció i Suport a les Famílies. tel. 93 210 55 30 / saaf@acapps.org  (Magda Giralt).

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *