Publicat el butlletí informatiu de juny-juliol

Publicat el butlletí informatiu de juny-juliol

Butlletí Informatiu de juny-juliol.  Obrim l’edició d’estiu presentant-vos els resultats de 2018 de l’associació ACAPPS que vam oferir a les persones sòcies a l’assemblea general de 19 de juny. L’entitat va donar servei a 1.025 socis/es i atenció i suport integral a 345 persones amb discapacitat auditiva i famílies.

Amb el CODISCAT. Al darrer ple del Consell de la Discapacitat de Catalunya (CODISCAT) amb el president de la Generalitat Quim Torra i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies Chakir El Homrani i en què hi va assistir Raimon Jané en representació de la Federació ACAPPS, es va anunciar la constitució, el 18 de juliol, del Pacte Nacional pels Drets de les Persones amb Discapacitat.

ALTRES TITULARS DE LES NOSTRES ACTIVITATS I SERVEIS

AJUDES PUA. Recorda que fins el 19 d’agost tens temps per demanar les ajudes. Al butlletí trobaràs tota la informació, suports tècnics i imports, detallada.
PROGRAMA DE LOGOPÈDIA 2019. Atorgades 371 sessions fins a l’estiu. Al setembre obrirem una nova convocatòria.   + saaf@acapps.org (Magda Giralt)
LABORAL: Més del 80% de persones amb sordesa contractades a través del nostre Servei d’Inserció Laboral han estat a l’empresa ordinària.  Si estàs en cerca de feina, posa’t en contacte amb nosaltres a + laboral@acapps.org
ACCESSIBILITAT:  subtitulem actes en directe per a les persones sordes. Si vols anar a un acte, del tipus que sigui, i necessites que sigui accessible posa’t en contacte amb accessibilitat@acapps.org(Domingo Reina).

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *