CANVIEM DE LOCAL SOCIAL! La Federació ACAPPS i l’associació ACAPPS ens traslladem a un local al carrer Nàpols

CANVIEM DE LOCAL SOCIAL!  La Federació ACAPPS i l’associació ACAPPS ens traslladem a un local al carrer Nàpols

A partir del dilluns 22 de juliol, l’activitat d’atenció directa de l’associació ACAPPS (Servei d’Atenció i Suport a les Famílies, Servei d’Atenció i Suport a les Persones Sordes Postlocutives i el Servei d’Orientació i Inserció Laboral) i de la Federació ACAPPS (àrea de gestió, comunicació i accessibilitat a la comunicació) es desplaça a un nou local situat alcarrer Nàpols, 351, baixos de Barcelona. 

El nou local, més ampli, s’adequa a les noves necessitats de les entitats, que han incrementat la seva activitat i el nombre de persones que atenen. Així, volem obrir aquest espai a les persones sòcies i usuàries dels serveis de l’entitat i impulsar més i noves activitats.

Aquest dijous 18, doncs, l’associació ACAPPS i la Federació ACAPPS tanquen la seva activitat al carrer Salines, 1-3. Amb motiu del trasllat, el dijous 18 i el divendres 19 els nostres serveis no oferiran atenció directa, si bé podreu contactar, per a qualsevol necessitat, amb l’equip tècnic per correu electrònic. A partir del dilluns 22 ja us atendrem al nou espai, com dèiem, situat al carrer Nàpols, 351, baixos (metro L4 Joanic o L5 Sagrada Família o Verdaguer).

Tant les Juntes Directives com els equip tècnics de l’associació ACAPPS i la Federació emprenem el canvi amb il·lusió i confiem que la renovació de l’espai comportarà noves oportunitats i millorarà l’atenció que us oferim. A més, us avancem que prepararem una jornada de portes obertes per inaugurar el nou espai, que serà de tots i totes. Us en mantindrem informats/des!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *