Coneix la programació d’espectacles familiars accessibles d’aquest curs!

Coneix la programació d’espectacles familiars accessibles d’aquest curs!

El proper dimecres 9 d’octubre, de 18:00 a 19:00, tindrà lloc la presentació de la programació d’espectacles familiars accessibles al SAT! Sant Andreu Teatre. Una presentació oberta a tothom però especialment pensada per als infants i les seves famílies, per això, hi haurà un tastet d’un espectacle familiar.

L’acte comptarà amb la subtitulació en directe, audiodescripció i intèrpret en llengua de signes.

Cal confirmar l’assistència a acrespiera@bcn.cat o al telèfon 93 413 28 34 de 9:00 a 15:00.

Aquest acte està organitzat pels districtes de les Corts, l’Eixample, Sant Andreu i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) amb la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB).

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *