CAFÈ TERTÚLIA obert a dones amb sordesa de totes les edats

CAFÈ TERTÚLIA obert a dones amb sordesa de totes  les edats

Propera sessió: dimarts 12 de novembre, 

a les 10:00, a ACAPPS (c. Nàpols, 351, baixos).

El Cafè Tertúlia és un espai per a les dones amb pèrdua auditiva de totes les edats de l’associació ACAPPS. Un espai creat i pensat per intercanviar experiències i punts de vista, per donar-nos suport i per crear una xarxa entre dones que afavoreixi el nostre empoderament.

La Conxi Rafael, dinamitzadora de les sessions, opina que és un espai social necessari a l’entitat i que, les dues sessions que ja s’han dut a terme, han estat molt enriquidores per a totes les participants. Malgrat que cada sessió s’inicia entorn una temàtica diferent (el mercat laboral, la conciliació laboral i familiar), al final es deriven cap a les inquietuds o interessos que comparteixi el grup.

“Totes tenen moltes coses a dir i el fet que hi hagi dones de diferents edats -des d’una noia jove de 19 anys a una dona de seixantena- enriqueix molt les sessions. També és molt positiu veure com moltes d’elles pensaven que no podrien aconseguir moltes coses de les que volien fer tot el que els havien inculcat des de petites i com, quan s’han empoderat, han trencat amb tot això i s’han adonat que sí que poden. I això s’ho transmeten unes a altres”, explica Rafael .

La propera sessió del dia 12, que comptarà amb la subtitulació en directe i el bucle magnètic, estarà oberta a 15 dones, us podeu inscriure a:

laboral@acapps.org whatsapp 600 401 631

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *