#EscoltaLaMevaVeu la campanya que trenca estereotips i fa visibles les persones sordes que es comuniquen parlant

#EscoltaLaMevaVeu la campanya que trenca estereotips i fa visibles les persones sordes  que es comuniquen parlant

La Federació ACAPPS obre la campanya #EscoltaLaMevaVeu per trencar estereotips i donar a conèixer la realitat actual: que els infants, joves i persones adultes amb sordesa, gràcies als audiòfons i implants coclears, senten. Això, sumat al suport dels logopedes, ha permès que les persones amb sordesa hagin adquirit un bon llenguatge oral, és a dir, que es comuniquin parlant.

Al llarg d’aquesta campanya, infants, joves i persones adultes amb sordesa faran sentir la seva veu per fer visible que es comuniquen oralment i, que per a ells, això els ha donat plena autonomia personal en la seva vida social, acadèmica i laboral.

En Jordi, la Montse i el David són les primeres veus de la campanya que ja es poden escoltar i seguir amb els subtítols per twitter i/o facebook. A ells se’ls sumaran altres veus que ens explicaran qui són, què els motiva, la seva visió, els seus anhels… Tots comparteixen que tenen una discapacitat auditiva, que la viuen amb audiòfons i/o implants coclears i que els agrada parlar amb la seva veu i fer-se sentir.

En els propers mesos, coneixerem altres persones, infants i persones adultes, que també es sumaran a la campanya. Per conèixer-los, només cal que ens seguiu per les xarxes amb l’etiqueta #EscoltaLaMevaVeu.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *