Ja pots consultar el butlletí de novembre-desembre!

Ja pots consultar el butlletí de novembre-desembre!

Butlletí Informatiu de novembre-desembre.  Som persones sordes i sentim i parlem. Això és que volem fer visible amb la campanya #EscoltaLaMevaVeu per trencar estereotips i donar a conèixer la realitat actual. En Jordi, la Montse i el David són les primeres veus de la campanya que ja podeu escoltar i seguir amb els subtítols per twitter i/o facebook o des del web; a les quals se n’han de sumar més. 

També us expliquem que ja estem participant de forma activa, com a entitat membre del COCARMI, a les comisssions de treball per fer efectiu el Pacte Nacional de la Discapacitat des dels quatre grups en els que estem (accessibilitat i mobilitat; educació, infància i famílies -que coordina la nostra entitat-, inserció laboral i sostenibilitat del sistema i finançament.

I amb l’arribada de l’hivern, us informem que el departament de Salut ha posat en marxa la campanya de vacunació antigripal estacional 2019: si sou persones usuàries d’implant coclear o esteu en espera d’aquest, la recomanació és que us vacuneu per la grip: +info

ALTRES TITULARS DE LES NOSTRES ACTIVITATS I SERVEIS

FAMÍLIES. T’expliquem en imatges com va ser la festa de Nadal de l’associació ACAPPS i us proposem una agenda de cinema i teatre infantil accessible per viure en família aquestes festes  +  saaf@acapps.org (Magda Giralt)

LABORAL: El Club de Feina per a les persones amb sordesa tanca per Nadal del 20 de desembre al 7 de gener.   Si estàs en cerca de feina, posa’t en contacte amb nosaltres a + laboral@acapps.org 

ACCESSIBILITAT:  Els tallers de 22 centres cívics de Barcelona ja estan pensats per a tu: accessibles i amb descomptes especials! + accessibilitat@acapps.org (Domingo Reina).

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *