Volem que la postal de Nadal d’ACAPPS sigui el teu dibuix! A més, té premi!

Volem que la postal de Nadal d’ACAPPS sigui el teu dibuix! A més, té premi!

Dibuixa la postal de Nadal per a l’associació ACAPPS: podràs guanyar dues entrades pel concert de El Pot Petit!!!

Aquest any estem especialment nadalencs. I sobretot, volem compartir-ho amb els nens i nenes amb sordesa i socis/es d’ACAPPS. Per això us proposem un concurs: dibuixeu la postal de Nadal de l’associació ACAPPS. Podeu fer servir la tècnica que vulgueu (dibuix, aquarel·la, collage,…) sota la temàtica del Nadal. No hi ha més requisits ni condicions!

El concurs el dividim en dues categories en funció de l’edat: la 1, de 3 a 5 anys; i la 2, de 6 a 9 anys. En el cas que el nen/a tingui germans/es ho podran fer conjuntament, això sí, s’indicarà la categoria de l’edat del nen/a amb sordesa.

I com que es tracta d’un concurs, hi ha PREMIS! Els infants guanyadors i finalistes de cada categoria els regalarem dues entrades pel concert dels 10 anys de El Pot Petit del proper 31 de desembre, de 16:00 a 17:00, al Teatre Poliorama (Rambla dels Estudis, 115. Barcelona). A més, els dibuixos guanyadors de cada categoria seran la postal de Nadal d’ACAPPS amb la que felicitarem i desitjarem Bones Festes a tots els nostres socis i sòcies i amics/gues i, també públicament, al nostre web www.acapps.org i a les xarxes socials facebook i twitter.

FANS DE EL POT PETIT!

Els premis d’aquest concurs són possibles gràcies a la col·laboració de El Pot Petit amb l’associació ACAPPS. Els hi donem mil gràcies i us recordem que el concert 10 anys de El Pot Petit del 30 i 31 de desembre seran accessibles als infants amb sordesa amb el bucle i la disposició en préstec per al concert d’emissores FM individuals. Això ha estat possible gràcies a En Bucle, dedicats a la instal·lació de bucles magnètics per fer accessible els diferents entorns a les persones amb discapacitat auditiva.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres!

Tel. 93 210 55 30 / 620 99 34 22   correu electrònic saaf@acapps.org  (Magda Giralt)

+ BASES DEL CONCURS

1. PARTICIPANTS
Es podrà presentar un dibuix per família. Podran participar totes les famílies sòcies de l’associació ACAPPS amb fills i filles d’entre 3 i 9 anys.

Es fixen dues categories per edat del/de la concursant:
Categoria 1 (de 3 a 5 anys)
Categoria 2 (de 6 a 9 anys)

2. TEMÀTICA
El Nadal. A partir d’aquí, creativitat lliure.

3. TÈCNICA I FORMAT
El dibuix és de tècnica lliure: llapis, ceres, aquarel·les, collage, retoladors,…

Això sí: cal que el format sigui en DIN A4

4. PRESENTACIÓ
En el dibuix cal indicar la categoria a la qual opteu, i el nom, cognoms i edat de l’infant amb sordesa.
Podreu enviar el vostre dibuix fins el 20 de desembre (abans de les 12 del migdia).
Caldrà que ens envieu el dibuix escanejat a l’adreça saaf@acapps.org

5. JURAT
El jurat estarà format per representants de les Juntes Directives i els equips tècnics de l’Associació ACAPPS i de la Federació ACAPPS.

La decisió del jurat es farà pública el dia 20 de desembre a partir de les 14:00 hores. El resultat es publicarà a la pàgina web de l’entitat (acapps.org) i a les pàgines de facebook i twitter de la Federació ACAPPS. A més, es comunicarà de forma personal a les quatre persones guanyadores (un guanyador i un finalista per categoria).

6. PREMIS
Es concediran els següents premis:
Categoria 1 (de 3 a 5 anys)
Guanyador/a: 2 entrades per al concert dels 10 anys de El Pot Petit de 31 de desembre i serà imatge de la felicitació de Nadal de l’entitat, que es difondrà per correu electrònic, web i xarxes socials.
Finalista: 2 entrades per anar al concert dels 10 anys de El Pot Petit de 31 de desembre.

Categoria 2 (de 6 a 9 anys)
Guanyador/a: 2 entrades per al concert dels 10 anys de El Pot Petit de 31 de desembre i serà imatge de la felicitació de Nadal de l’entitat, que es difondrà per correu electrònic, web i xarxes socials.
Finalista: 2 entrades per anar al concert dels 10 anys de El Pot Petit de 31 de desembre.

7. DRETS D’AUTOR
Els/les participants declaren i garanteixen sota la seva responsabilitat que són els autors dels dibuixos presentats, fent-se responsables de que no es vulnerin drets de tercers de qualsevol classe respecte dels mateixos així com de, el el seu cas, qualsevol reclamació de tercers en relació a aquests.

La participació en el concurs suposa la cessió a la FEDERACIÓ ACAPPS dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sobre el dibuix de participació, previstos en la Llei de Propietat Intel·lectual, per a la seva publicació en els seus canals de comunicació on i offline, en cap cas amb finalitats comercials i sempre fent constar el nom de l’autor/a. www.acapps.org

7.1. Acceptació
L’Associació ACAPPS es reserva el dret a resoldre qualsevol contigència no prevista en les bases.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *