Obre el primer quiosc que gestionarà Diverscoop, la cooperativa d’inserció social que han engegat 11 persones amb discapacitat

Obre el primer quiosc que gestionarà Diverscoop, la cooperativa d’inserció social que han engegat 11 persones amb discapacitat

L’Alejandro Chang, amb sordesa i persona usuària d’ACAPPS, és un dels 11 cooperativistes de #Diverscoop, una cooperativa d’inserció social que han engegat 11 persones amb discapacitat. L’Alejandro està molt content de formar-hi part. Tots ells han fet un llarg camí i dedicat molt esforç,i il·lusió, per aconseguir-ho.

Gràcies a aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, Diverscoop recuperarà quioscos en desús i en faran un comerç centrat en l’#EconomiaSocial i solidària, sostenible i proper al barri. A més de vendre els productes propis d’un quiosc, premsa i revistes, també s’hi podran adquirir productes diversos fets per persones amb discapacitat i de comerç just.

Avui, 27 de gener, la Laia Sullastres, directora de l’associació ACAPPS, i en Xavier Font, del Servei d’Orientació i Inserció Laboral, de l’entitat han estat al seu costat de l’Alejandro Chang durant la inauguració, juntament amb la presidenta de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, Marga Mari-Klose.

D’esquerra a dreta, Marga Marí-Klose, presidenta de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat; Alejandro Chang, de Diverscoop, i Laia Sullastres, directora d’ACAPPS.

Us animem a conèixer el projecte i apropar-vos a aquest primer quiosc, al carrer Ramon Albó, 4. El projecte preveu l’obertura de sis quioscos més que gestionarà Diverscoop.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *