Èxit total del primer Speed Dating Laboral per a dones amb sordesa que es realitza a l’estat

Èxit total del primer Speed Dating Laboral per a dones amb sordesa que es realitza a l’estat

L’associació ACAPPS va organitzar, amb la col·laboració de la Fundación Quiero Trabajo i Zurich Seguros, el primer “speed dating laboral” accessible per a dones amb sordesa que es fa a l’estat. La sessió va tenir lloc el 2 de març i van participar un total de 15 dones amb sordesa, usuàries d’audiòfon i/o implant coclear, que es comuniquen oralment i són usuàries del nostre Servei d’Orientació i Inserció Laboral.  Són dones diverses, de diferents edats i professions que tenen en comú la sordesa i que estan en recerca activa de feina. En aquest speed dating, van tenir l’oportunitat de presentar-se professionalment en un espai breu de temps de 5 minuts.

En acabat, els i les professionals de Zurich, que van fer les entrevistes voluntàriament, els van fer un retorn de com van fer la presentació en un espai dedicat a l’intercanvi d’impressions. El nostre objectiu, que vam complir notablement, era que aquesta experiència servís a les participants de prova i de millora de com presentar el millor de la seva capacitat professional en poc temps. I que també fos una oportunitat per a l’empresa per conèixer el col·lectiu, trencar estereotips i millorar la seva comunicació amb les persones amb sordesa.

El Servei d’Accessibilitat a la Comunicació de la Federació ACAPPS en va fer la #SubtitulacióEnDirecte

Amb l’speed dating laboral vam iniciar el cicle d’activitats per a dones amb sordesa #SentimiParlem que promovem el març amb motiu del Dia de la Dona, el 8 de març.

El Servei d’Accessibilitat de la Federació ACAPPS va subtitular l’acte en directe, hi va haver emissores FM i bucle magnètic.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *