COVID19: Tanquem i suspenem l’activitat de l’associació i la Federació ACAPPS

COVID19: Tanquem i suspenem l’activitat de l’associació i la Federació ACAPPS

Davant les circumstàncies i el context actual, i atenent les recomanacions de les autoritats sanitàries, des de l’associació ACAPPS i la Federació ACAPPS, hem adoptat un seguit de mesures amb l’objectiu de tenir cura i protegir les persones més vulnerables.

Per això, a partir del 14 de març:

1.SUSPENEM TOTES LES ACTIVITATS PROGRAMADES FINS A NOU AVÍS

Ajornem totes les activitats previstes de l’associació ACAPPS i de la Federació ACAPPS. La voluntat és poder-les tornar a convocar tan aviat com sigui possible. Us mantindrem informats/des a través dels nostres canals de comunicació habituals (e-mail, web i xarxes socials). Per tant, i fins a nova convocatòria de data, suspenem:

TROBADA I TALLER PARTICIPATIU AL VALLÈS AL CENTRE CÍVIC CAN RULL

PROGRAMA ESTIMA’T A ACAPPS

SORTIDA AL TEATRE EL QUADERN DAURAT AL TEATRE LLIURE DEL 13 DE MARÇ. S’AJORNA PEL 27 DE MARÇ.

CLUB DE FEINA DEL SERVEI D’ORIENTACIÓ I INSERCIÓ LABORAL

2.TANQUEM ACAPPS I SUSPENEM L’ATENCIÓ PRESENCIAL

A partir del 14 de març i fins a nou avís, suspenem l’atenció presencial dels serveis d’atenció a les persones amb sordesa i famílies de l’associació ACAPPS.

L’equip tècnic del Servei d’Orientació i Inserció Laboral i del Servei d’Atenció i Suport a les Famílies i Persones amb Sordesa us atendran per: correu electrònic, whatsapp, hangouts i skype. Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb el vostre tècnic/a referent:

SERVEI D’ORIENTACIÓ I INSERCIÓ LABORAL

whatsapp: 600 401 631

Xavier Font. laboral1@acapps.org

Conxi Rafael. laboral2@acapps.org

Gisela López. laboral3@acapps.org

Paula Quirante, laboral4@acapps.org

SERVEI D’ATENCIÓ I SUPORT A LES FAMÍLIES I A LES PERSONES AMB SORDESA

Magda Giralt.

whatsapp 620 993 422

saaf@acapps.org

SERVEI D’ATENCIÓ I SUPORT A LES FAMÍLIES I A LES PERSONES AMB SORDESA

La previsió és que aquestes mesures les apliquem fins a l’13 d’abril. No obstant, estarem atents de els recomanacions de les autoritats. Consulteu el nostre web i/o xarxes socials per conèixer les darreres actualitzacions de les mesures organitzarives.

Us volem transmetre també un missatge de calma i de serenor ja que les mesures adoptades són per protegir-nos col·lectivament i tenir cura els uns dels altres. Estem segurs/es que aviat podrem tornar a la normalitat. Us mantindrem sempre informats/des 😉

http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *