GAES, marca d’Amplifon: donatiu de piles per a implants coclears per a famílies i persones amb sordesa en situació de vulnerabilitat

GAES, marca d’Amplifon: donatiu de piles per a implants coclears per a famílies i persones amb sordesa en situació de vulnerabilitat

Davant l’emergència sanitària i social pel Covid-19, GAES, marca d’Amplifon, vol donar suport als infants i persones amb sordesa en condicions d’especial vulnerabilitat* amb la donació de piles per als implants coclears. Des de l’associació ACAPPS en farem la distribució i se’n podran beneficiar persones adultes i les famílies amb infants amb sordesa sòcies de l’entitat i usuàries/es d’un o dos implants coclears.

*Que el conjunt d’ingressos de la unitat familiar no superi, en el mes anterior, el límit de 4 vegades l’IPREM. Aquest límit s’incrementarà en 0,1 vegades l’IPREM per cada fill a càrrec (o 0,15 vegades per cada fill a càrrec en el cas d’unitat familiar monoparental). L’IPREM mensual el 2020 són 537.84, de manera que quatre vegades l’IPREM són 2.151,36 euros bruts, en el cas de famílies amb membres amb discapacitat.

CONTACTEU AMB NOSALTRES PER ACCEDIR AL RECURS:

Si sou una família o persona adulta amb sordesa amb una situació econòmica vulnerable, poseu-vos en contacte amb nosaltres per conèixer els requisits per optar a la donació de piles al correu saaf@acapps.org / tel. whatsapp 620 993 422

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *