GAES, marca d’Amplifon: donatiu de piles per a implants coclears per a famílies en situació de vulnerabilitat

GAES, marca d’Amplifon: donatiu de piles per a implants coclears per a famílies en situació de vulnerabilitat

Davant l’emergència sanitària i social pel Covid-19, GAES, marca d’Amplifon, vol donar suport a les famílies amb fills/es amb sordesa en condicions d’especial vulnerabilitat amb la donació de piles per als implants coclears. Des de l’associació ACAPPS en farem la distribució i se’n podran beneficiar trenta famílies sòcies amb fill/es usuaris/es d’un o dos implants coclears.

CONTACTEU AMB NOSALTRES PER ACCEDIR AL RECURS:

Si sou una família amb una situació econòmica vulnerable, poseu-vos en contacte amb nosaltres per conèixer els requisits per optar a la donació de piles al correu saaf@acapps.org / tel. whatsapp 620 993 422

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *