Programa d’Intervenció Logopèdica: a punt per posar-lo en marxa el juny

Programa d’Intervenció Logopèdica: a punt per posar-lo en marxa el juny

Com sabeu, cada any posem en marxa el Programa de Logopèdia de l’associació ACAPPS, a través del qual oferim el copagament de les sessions de logopèdia que els infants i persones adultes amb sordesa fan a nivell privat. Aquest any garantim que es durà a terme i ja el tenim preparat. 

Degut a la incertesa de quan es podrà fer atenció presencial, estem valorant la possibilitat de fer les sessions de logopèdia online. Si bé, per poder oferir aquesta opció, necessitaríem tenir garantit que totes les famílies hi poden accedir (tenen connexió a internet), ja que l’entitat no pot excloure del programa ni una sola família per manca de recursos.

Per tant, estem treballant en diferents variables i el que us podem assegurar és que es durà a terme i que tan aviat us puguem ampliar la informació, us la farem saber.

El Programa d’Intervenció Logopèdica d’ACAPPS està adreçat a infants i persones amb sordesa usuàries d’audiòfons i/o implants coclears.

Un model caracteritzat per ser:

COMPLEMENTARI als serveis públics

ESPECIALITZAT amb logopedes amb expertesa en sordesa

DESCENTRALITZAT. El/la logopeda es desplaça on està la família o persona amb sordesa.

LLIURE ELECCIÓ. La família o persona amb sordesa escull lliurement el/la logopeda.

PERSONALITZAT. Acompanyament a la persona i a la família (programa de Famílies Guia, escola de famílies i grups d’ajuda mútua per a persones amb sordesa).

PER A MÉS INFORMACIÓ I/O CONSULTES: saaf@acapps.org / tel. 620 993 422 (Magda Giralt)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *