PER A DONES AMB DISCAPACITAT. Fem visible la nostra realitat: transformem-la!

PER A DONES AMB DISCAPACITAT. Fem visible la nostra realitat: transformem-la!

Des de l‘associació ACAPPScol·laborem amb COCEMFE Barcelona i la Confederació Estatal de Dones amb Discapacitat (CEMUDIS) en la difusió d’un estudi de recerca pioner que analitzarà la situació social i laboral de les dones amb discapacitat a l’estat espanyol. Aquesta investigació vol fer visible la realitat de les dones amb discapacitat i identificar l’origen i les causes de la múltiple discriminació que viuen. 

NECESSITEM LA TEVA PARTICIPACIÓ!

Si ets una dona amb discapacitat i tens entre 16 i 65 anys, pots donar la teva veu a aquesta enquesta (és totalment anònima). Es pot respondre fins al 30 de novembre. A finals de desembre, es publicaran les conclusions de l’estudi us en informarem. Entre totes, farem visible la realitat de les dones amb discapacitat i aquest serà el primer pas per transformar-la!

 ENLLAÇ A L’ENQUESTA: Estudio social y laboral sobre la situcaión de las mujeres con discapacidad en España.

Aquest projecte compta amb el finançament del Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social amb càrrec a l’assignació tributària de l’impost sobre la renda de les persones físiques 2019 i de la Fundación ONCE. 

GRÀCIES PER ENDAVANT:
MOVEM-NOS TOTES, TRANSFORMEM REALITATS!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *