Es recomana la vacuna de la grip per a infants i adults amb implant coclear o en espera de l’IC

Es recomana la vacuna de la grip per a infants i adults amb implant coclear o en espera de l’IC

La campanya de vacunació antigripal estacional d’aquest any està condicionada per la incertesa al voltant del comportament que pugui presentar el nou coronavirus SARS-CoV-2. Per aquest motiu, es posa èmfasi especial d’augmentar les cobertures de vacunació contra la grip especialment en el personal sanitari i sociosanitari, gent gran, preferentment a partir dels 65 anys i persones de qualsevol edat amb condicions de risc*. L’objectiu és protegir les persones més vulnerables a la grip i contribuir a reduir l’impacte sobre la pressió assistencial.

*Entre el grup d’infants a partir dels 6 mesos i adults, hi ha les persones amb implant coclear o en espera de l’implant. Per tant, si sou persones usuàries d’implant coclear o esteu en espera d’aquest, la recomanació és que us vacuneu per la grip.

Més informació: Departament de Salut. Vacunació antigripal

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *