Del 21 al 23 estarem al Saló de l’Ocupació i Biz Barcelona. Us hi esperem!

Del 21 al 23 estarem al Saló de l’Ocupació  i Biz Barcelona. Us hi esperem!

Del 21 al 23 de setembre es celebraran, conjuntament, el Saló de l’Ocupació i el Biz Barcelona al recinte de Montjuïc. Una cita imprescindible per a totes les persones que busquen feina i per a les que volen emprendre un negoci.

El Saló serà presencial i l’entrada és gratuïta.

El Servei d’Inserció Laboral d’ACAPPS hi participarà, com a entitat membre de la Xarxa per a la Inserció Laboral de Barcelona (XIB) en un stand informatiu del Saló de l’Ocupació.

QUÈ HI TROBAREU?

SALÓ DE L’OCUPACIÓ 2020: reactivem l’ocupació. Adreçat a les persones que busquen feina o que volen reorientar la seva carrera professional. Podreu informar-vos dels perfils de treball més sol·licitants en aquests moments en els diferents sectors professionals; rebre assessorament i contactar directament amb empreses i entitats que busquen treballadors/es.

BIZ BARCELONA 2020: reactivem els negocis. Enfocat a reactivar l’activitat de les persones emprenedores, les empreses, les pimes i els autònoms i les autònomes a la nova normalitat.

ACCESSIBILITAT PER A PERSONES AMB SORDESA:

Servei de préstec d’emissores de FM per les persones sordes usuàries d’audiòfons i/o implants coclears que requereixen d’accessibilitat a la comunicació. Reserva una emissora FM al correu carme.turull@barcelonactiva.cat, Si no l’has reservada, estaran disponibles en servei de préstec per ordre de demanda a la fira.

ACTIVITATS I CONFERÈNCIES

Durant els tres dies el Saló oferirà activitats i conferències entorn les oportunitats laborals i el mercat de treball. Algunes seran accessibles a les persones amb sordesa amb la subtitulació en directe del Servei d’Accesssibilitat a la Comunicació de la Federació ACAPPS.

Conferència sobre la fira Sí i millor. Les sessions de dilluns 21 de 14:00 a 16:00 i de dimarts 22 de 12:00 a 14:00 seran subtitulades en directe per a les persones amb sordesa

Activitats a l’espai Talent Speaker Corner. Està prevista la subtitulació de les conferències que es realitzin en aquest espai els dies 21, 22 i 23

Per a més informació: https://www.reactivembarcelona.com/ca/

#MaiEnsAturem

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *