Obrim inscripcions per al curs de lectura labial GRUPAL per a persones amb sordesa

Obrim inscripcions per al curs de lectura labial GRUPAL per a persones amb sordesa

* Encara hi ha places per al curs de lectura labial i/o entrenament auditiu INDIVIDUAL

 1. CURS DE LECTURA LABIAL GRUPAL

Indicat per a aquelles persones amb pèrdua auditiva que ja han realitzat amb anterioritat un curs de lectura labial i disposen d’un nivell més avançat. Grups d’un màxim de 2 persones per complir amb les mesures de prevenció i seguretat.

INICI I DURADA DEL CURS: El curs començarà el 28 de setembre i finalitzarà el 31 de desembre de 2020.  Oferim 14 sessions de 30 minuts.

PREU: 110€

LLOC:  Hotel d’Entitats de Gràcia (c. Providència, 142, 4a planta. Barcelona)

2. CURS DE LECTURA LABIAL I/O ENTRENAMENT AUDITIU INDIVIDUAL: ENCARA HI HA PLACES!

Indicat per a persones amb pèrdua auditiva per aprendre a llegir els llavis i/o fer discriminació auditiva amb audiòfons i/o implants coclears.

DURADA DELS CURSOS: Oferim 14 sessions de 30 minuts.

Finalitzaran el 31 de desembre de 2020.

PREU: 160€

LLOC:   Hotel d’Entitats de Gràcia (c. Providència, 142, 4a planta. Barcelona)

INSCRIPCIONS: Les places disponibles per als cursos són limitades. Per això és imprescindible que feu la inscripció al curs a través del següent enllaç.  S’atorgaran les places segons ordre d’inscripció:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL PROGRAMA DE LOGOPÈDIA

Per a qualsevol DUBTE I/O CONSULTA, poseu-vos en contacte amb la Magda Giralt, persona referent del programa, al correu sasp@acapps.org  tel i/o whatsapp 620 993 422

MESURES DE SEGURETAT I PROTECCIÓ PER LA COVID:

Vetllem perquè l’activitat es realitzi amb la màxima seguretat i amb totes les mesures pertinents per evitar els contagis per la Covid:

– Tots els i les participants al curs i la logopeda hauran de realitzar la sessió amb pantalla facial que facilitarà ACAPPS.

– L’activitat grupal es limita enguany a dos participants i la logopeda, d’acord amb l’ocupació permesa en l’espai on es realitzaran les sessions.

– Gel desinfectant a la disposició dels participants i la logopeda en entrar i sortir de la sessió.

– Demanem que, per protegir-nos unes a les altres, les persones participants no assisteixin a la cita en cas de febre, tos, fatiga, molèsties gastrointestinals i/o qualsevol altre símptoma compatible amb la Covid.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *