Ajudes: es finançaran productes de suport a l’accessibilitat comunicativa per a persones amb sordesa

Ajudes: es finançaran productes de suport a l’accessibilitat comunicativa per a persones amb sordesa

L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), posa en marxa per primer cop el programa de subvencions  ‘La Meva Llar’  per impulsar la millora de l’accessibilitat física i comunicativa dels habitatges on hi viuen persones amb discapacitat. 

Les sol·licituds es podran presentar fins al 9 de novembre però cal tenir en compte que les subvencions s’atorgaran per ordre de presentació de la sol·licitud: és a dir, si hi estàs interessa/da, quan més aviat la presentis més possibilitats tindràs que et sigui concedida.

REQUISITS PER SER-NE’N BENEFICIARI/A

– Tenir reconegut i en vigor un grau de discapacitat igual o superior al 33% en el certificat de discapacitat amb o sense barem de mobilitat reduïda positiu.
– Estar empadronat/da a l’habitatge pel qual es demana la subvenció, per un període mínim d’un any amb anterioritat a la sol·licitud de subvenció.
– L’habitatge ha de ser residència habitual i permanent de la persona beneficiària a la ciutat de Barcelona.

AJUDES ECONÒMIQUES PER ALS BUCLES O AVISOS VISUALS I/O VIBRATORIS A LA LLAR

Pel que fa a les persones amb discapacitat auditiva, es contemplen ajudes a  l’accessibilitat comunicativa de la llar com són els bucles magnètics i dispositius d’avís visual i/o vibratori.

La quantitat màxima de subvenció variarà entre els 5.000 € i els 10.000 € en funció de la tipologia i grau de discapacitat. Per a imports menors o iguals a 2.000 € serà subvencionable el 100% del cost de l’actuació.

COM SOL·LICITAR L’AJUDA?

Per accedir als requisits i tràmitar la subvenció, cliqueu en aquest enllaç de l’Oficina Virtual de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.

Per a dubtes i més informació, et pots posar en contacte amb nosaltres i t’assessorarem sobre com tramitar-ho: accessibilitat@federacioacapps.org  / tel. /whatsapp 696 860 218 (Domingo Reina).

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *