Amb el #MeetandCode20: taller gratuït de TikTok per a joves de 14 a 24 anys

Amb el #MeetandCode20: taller gratuït de TikTok per a joves de 14 a 24 anys

Un any més des d’ACAPPS ens hem sumat a la Setmana Europea de la Programació amb #MeetandCode, un esdeveniment que té com a objectiu ampliar les competències digitals dels i de les joves.

La proposta que fem aquest any és perquè els i les joves d’ACAPPS, d’entre 14 i 24 anys,  coneguin, aprenguin i treguin tot el suc de l’aplicació TikTok. A més, dedicarem una part del taller a educar en el bon ús de l’eina: informarem sobre les males pràctiques que se’n fa perquè també en siguin conscients i puguin actuar en conseqüència. El taller, de dos dies,  és gratuït i es farà online via zoom amb subtitulació en directe. Això sí, cal que us inscriviu prèviament perquè les places són limitades.

DIES: 13 I 14 D’OCTUBRE, DE 17:00 A 18:30 (cal assistir els dos dies del taller),
TALLER ONLINE VIA ZOOM: Dies abans enviarem l’enllaç a les persones inscrites per accedir al taller (no cal que et descarreguis cap aplicació, s’accedeix directament des de l’enllaç). Imprescindible la inscripció prèvia al taller:
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per a dubtes i/o més informació, posa’t en contacte amb nosaltres  acapps@acapps.org / tel. i/o whatsapp 600 401 631

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *