Obrim inscripcions de cofinançament de les sessions de logopèdia d’infants i persones amb sordesa

Obrim inscripcions de cofinançament de les sessions de logopèdia d’infants i persones amb sordesa

Convoquem noves places del Programa d’Intervenció Logopèdica d’ACAPPS gràcies al qual oferim atenció i sessions de logopèdia, en modalitat individual, mitjançant el cofinançament de les sessions que realitzeu amb professionals de l’àmbit privat (ACAPPS pagarà 14€ per sessió als/a les logopedes). 

Obert a totes les persones i famílies sòcies de l’associació ACAPPS.  Per als qui esteu interessats/des, ja podeu fer la vostra inscripció des d’aquest enllaç:

ENLLAÇ: INSCRIPCIÓ AL PROGRAMA D’INTERVENCIÓ LOGOPÈDICA

REQUISITS DEL PROGRAMA DE LOGOPÈDIA

SER SOCI/A D’ACAPPS. Si encara no n’ets, posa’t en contacte amb nosaltres i t’expliquem com fer-ho (saaf@acapps.org  tel/whatsapp 620 993 422. Magda Giralt.)

ENTREVISTA PERSONALITZADA. Abans de l’inici de les sessions de logopèdia, és imprescindible que  realitzis una entrevista presencial o per videotrucada

LOGOPEDA: És imprescindible que el/la teu/teva logopeda pugui emetre una factura pel servei prestat.  Si  vols participar en el programa però no tens cap logopeda de referència, des d’ACAPPS et podem facilitar el contacte de la nostra borsa de logopedes que participen en el programa. 

PARTICIPACIÓ. És obligatori signar totes les sessions que realitzeu durant el programa. 

VALORACIO FINAL DEL PROGRAMA. Per tal de conèixer el teu grau de satisfacció del programa i millorar-lo per a futures edicions, haureu de fer-nos un retorn a través d’una enquesta de satisfacció. 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *