El 13 de novembre, Cafè Tertúlia: impulsem la Xarxa de Dones amb Sordesa

El 13 de novembre, Cafè Tertúlia: impulsem la Xarxa de Dones amb Sordesa

El proper divendres 13 de novembre esteu convidades al cafè tertúlia virtual de la Xarxa de Dones amb sordesa de l’associació ACAPPS. Un grup obert de dones diverses i de diferents edats que tenen en comú la sordesa.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL CAFÈ TERTÚLIA

En aquest cafè tertúlia, que la situació ens marca que sigui virtual i que farem a través de l’aplicació zoom, ens proposem compartir les experiències que hem viscut, i que estem vivint, durant l’estat d’alarma per la Covid19: com ens sentim, quins moments hem passat, quines perspectives tenim. Per escoltar-nos, per explicar-nos i per continuar-nos relacionant en uns moments en què les relacions estan quedant en un segon pla i que, des d’ACAPPS, creiem important continuar cuidant pel nostre benestar emocional.

NOVES NECESSITATS, NOUS REPTES: CREEM LA XARXA DE DONES AMB SORDESA

Totes trobem a faltar les trobades presencials i el contacte directe però l’actual pandèmia ens obliga a ser flexibles, adaptar-nos i obrir-nos a noves formes de comunicació i de relació. 

Per això aquest cafè tertúlia s’emmarca en la Xarxa de Dones amb Sordesa d’ACAPPS. Conduït per la Conxi Rafael i amb la participació de la Laia Sullastres, directora tècnica d’ACAPPS, començarem a pensar i projectar quines activitats voldrem fer per al 2021 més enllà dels cafès tertúlies. Així que us convidem a venir amb la ment oberta perquè les possibilitats poden ser moltes: farem allò que ens proposem fer.

Per venir al Cafè Tertúlia, avisa’ns perquè  t’hem d’enviar l’enllaç a la connexió via zoom:

laboral@acapps.org  / whatsapp 600 401 631

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *