Xarxa de Formació Especialitzada d’ACAPPS: cicle formatiu per a Famílies amb la John Tracy Center

Xarxa de Formació Especialitzada d’ACAPPS: cicle formatiu per a Famílies amb la John Tracy Center

Oferim a les famílies amb filles i fills entre 0 i 6 anys un cicle de xerrades a càrrec de la John Tracy Center (JTC). Fundada el 1943 a Los Ángeles (Estats Units) es una de les organitzacions més destacades a nivell mundial en recursos i suport a les famílies amb infants amb discapacitat auditiva.

La nostra associació, amb més de 25 anys d’experiència en atenció i suport a les famílies amb fills/es amb sordesa, sap el que suposa l’arribada a la família d’un fill/a amb discapacitat auditiva: un gir inicial de 360 graus i una seqüència d’emocions, de tristesa, de negació, de plor, d’acceptació. Sense oblidar que cada membre de la família ho viu i afronta de forma diferent. El nounat necessita la família i tot el seu suport, i també els germans i germanes si n’hi ha.

Com es gestiona tot això? Per explicar-nos-ho. hem convidat a Mary Beth Boring, professional de la John Tracy Center amb més de 30 anys d’experiència en suport a les famílies amb infants amb sordesa, tractarà totes aquestes qüestions en el cicle de tres xerrades que us presentem.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ FORMACIÓ AMB JOHN TRACY CENTER

PROGRAMA CICLE FORMATIU AMB LA JOHN TRACY CENTER

DIJOUS, 17 DE DESEMBRE DE 2020. 18:00
XERRADA Manejando las emociones de duelo en las familias con hijos/as con sordera
Beth Goring iniciarà el cicle amb aquest xerrada enfocada a explicar-vos les diferents etapes de dol i les diverses emocions que sorgeixen en el moment del dignòstic i altres etapes de la vida.
DIJOUS, 14 DE GENER DE 2021. 18:00
XERRADA La familia: la pareja frente la sordera de su hijo/a
Molts factors vitals afecten la vida en parella. La discapacitat pot perjudicar el benestar emocional ja que provoca emocions intenses que cadascú , a nivell personal, gestiona també de forma diferent. Mary Beth donarà en aquesta sessió eines per saber gestionar aquests moments de crisis que poden provocar estrès i distanciament.
DIJOUS, 28 DE GENER DE 2021. 18:00
XERRADA Los hermanos/as en las familias con hijos/as con sordera
Com ho viuen els germans/es dels infants amb sordesa? Una varietat de factors influeixen en com percep i s’adapta l’infant al germà/na amb sordesa i n’hi ha dos que hi contribueixen especialment: el caràcter de l’infant i l’ordre de naixement. 

AMB EL SUPORT DE:

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *