“La pareja ante la sordera de su hijo/a”, en línia amb Beth Goring de la John Tracy Center el 14 de gener

“La pareja ante la sordera de su hijo/a”, en línia amb Beth Goring de la John Tracy Center el 14 de gener

El 2021 seguim amb la programació de la Xarxa de Formació Especialitzada en la comunicació oral de les persones amb sordesa adreçada a famílies, logopedes i persones amb sordesa.

Pel que fa al cicle formatiu adreçat a famílies, el proper 14 de gener tindrà lloc la xerrada en línia “La família: la pareja ante la sordera de su hijo/a”. Mary Beth Goring, professional de la John Tracy Center amb més de 30 anys d’experiència en suport a les famílies amb infants amb sordesa, oferirà recursos per poder gestionar aquests moments crítics, d’estrès i que poden comportar distanciament, amb la parella.

També us recordem que el proper 28 de gener tindrà lloc la darrera sessió del cicle formatiu. En aquest cas ens aproparem a conèixer com viuen els germans dels infants amb sordesa i quins factors hi influeixen significativament, com el propi caràcter de l’infant i l’ordre de naixement.

La sessió, que s’ofereix de forma gratuïta en línia, tindrà lloc a les 18:00 i cal inscriure-s’hi per assistir-hi:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ CICLE FORMATIU AMB LA JOHN TRACY CENTER

PROGRAMA CICLE FORMARTIU AMB LA JOHN TRACY CENTER

DIJOUS, 14 DE GENER DE 2021. 18:00
XERRADA La familia: la pareja frente la sordera de su hijo/a
Molts factors vitals afecten la vida en parella. La discapacitat pot perjudicar el benestar emocional ja que provoca emocions intenses que cadascú , a nivell personal, gestiona també de forma diferent. Mary Beth donarà en aquesta sessió eines per saber gestionar aquests moments de crisis que poden provocar estrès i distanciament.
DIJOUS, 28 DE GENER DE 2021. 18:00
XERRADA Los hermanos/as en las familias con hijos/as con sordera
Com ho viuen els germans/es dels infants amb sordesa? Una varietat de factors influeixen en com percep i s’adapta l’infant al germà/na amb sordesa i n’hi ha dos que hi contribueixen especialment: el caràcter de l’infant i l’ordre de naixement. 
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *