Les famílies sòcies d’ACAPPS tenim grup al whatsapp, encara no hi ets?

Les famílies sòcies d’ACAPPS tenim grup al whatsapp, encara no hi ets?

Des de la Comissió de Famílies de l’associació ACAPPS, volem estar més a prop de les famílies per poder compartir  inquietuds, experiències, curiositats, …. per això posem a la vostra disposició el  grup de Whatsapp.

PER QUÈ serveix aquest grup de whatsapp format per pares i mares amb fills/es amb discapacitat auditiva?

Per conèixer altres famílies que ens poden aportar la seva experiència i que ens poden donar suport.

Per resoldre els nostres dubtes i intercanviar consells i informacions sobre diferents àmbits del nostre dia a dia, com l’escola, les ajudes tècniques i econòmiques disponibles, de legislació, ….

I, per descomptat, podreu fer arribar totes les vostres peticions i aportacions de forma directa a la Comissió de Famílies, per poder seguir treballant en tots els àmbits per defensar els interessos dels nostres fills/es.

QUI pot formar part d’aquest grup?

Pares i mares amb fills /es amb discapacitat auditiva socis/es de l’associació ACAPPS que vulguin formar part d’aquest espai comú per compartir i ajudar.

El grup està moderat per la Magda, logopeda i tècnica del Servei d’Atenció i Suport a les Famílies d’ACAPPS, i per l’Àngels, la Maite i l’Anna, mares voluntàries de la Comissió de Famílies de l’entitat. 

QUÈ hem de fer per ser membres del grup?

Posar-vos en contacte amb el nostre Servei d’Atenció i Suport a les famílies perquè us afegeixi un cop hagueu signat el consentiment de dades que us facilitarà: saaf@acapps.org 93 210 55 30 tel. mòbil 620 993 422

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *