Cicle formatiu especialitzat per a persones amb sordesa: obrim INSCRIPCIONS!
La nostra associació, amb més de 25 anys d’experiència en atenció i suport a les persones amb sordesa, sap el que suposa la pèrdua d’audició, la sordesa postlocutiva, i el dol que cal passar per acceptar-la. També els recursos i eines que necessiten les persones amb sordesa per accedir a la comunicació i viure més connectat amb l’entorn per millorar el seu dia a dia.
Ara, a més, amb la pandèmia per la Covid, s’han obert noves formes de d’interrelació que impliquen la comunicació en línia, ja sigui en l’àmbit laboral -reunions de feina- o social -trobades amb amics/gues i familiars-. Per a les persones amb sordesa és un nou repte que cal treballar per no quedar exclosos: aprendrem les possibilitats de connexió dels nostres audiòfons i/o implants coclears amb les tabletes, ordinadors i/o telèfons mòbils perquè el so ens arribi millor. I també us oferim un curs de tres sessions que ens donarè eines i recursos per parlar i comunicar-nos millor en aquestes trobades en línia.
Totes les sessions formatives seran en línia a càrrec de professionals reconeguts i especialitzats en la temàtica, gratuïtes i accessibles amb la subtitulació en directe.
PROGRAMA CICLE FORMATIU PER A PERSONES AMB SORDESA (en català)
PROGRAMA CICLO FORMATIVO PARA PERSONAS CON SORDERA (en castellano)
DIMARTS, 16 DE FEBRER (18:00-19:30)
XERRADA El dol: com gestionar-lo per al nostre benestar emocional.
A càrrec de Luis Camino, Terapeuta social format en teràpia Gestalt. Imparteix des de 1997 tallers sobre els processos de pèrdua i dol. El dol no és només la pèrdua d’una persona estimada. La pèrdua d’audició pot provoar un malestar associat: és el procés natural del dol. Parlarem del dol i de les emocions que ens pot fer sentir.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A LA XERRADA SOBRE EL DOL
DISSABTE, 27 DE FEBRER (11:00-12:30)
TALLER Necessitats actuals de connectivitat a dispositius electrònics
A càrrec de Guillermina Achleitner, audiòloga del Centre RV Alfa i de l’Hospital Germans Trias i Pujol. Taller pràctic i amb orientació personalitzada sobre com pots adaptar el teu audiòfon i/o implant coclear al telèfon mòbil, tableta, ordinador, televisió. L’objectiu: treure el màxim profit i rendiment de la teva pròtesis auditiva i les possibilitats que t’ofereix perquè el so t’arribi amb la millor qualitat possible.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL TALLER DE CONNECTIVITAT
ELS DIMARTS 16, 23 I 30 DE MARÇ. 18:00
Cicle Parlar sense por: com millorar la comunicació en línia.
A càrrec d’Eulàlia Feliu, experta i coach en comunicació en públic, es realitzaran tres sessions:
Introducció a la comunicació en línia (16 de març).
Les reunions en línia. Estructura i aspectes tècnics (23 de març).
Pautes i eines per comunicar en línia amb eficàcia (30 de març).
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL CICLE PER MILLORAR LA COMUNICACIÓ EN LÍNIA
Recommended Posts
Tu també en formes part: el 25 de setembre, et convidem a l’acte de presentació de l’Informe (In)accessibilitat ACAPPS 2024
12 set. 2024 - ACAPPS, Accessibilitat, Discapacitat, drets, Federació ACAPPS, Inclusió, Persones Sordes, sordesa, Subtitulació