Cicle formatiu especialitzat per a persones amb sordesa: obrim INSCRIPCIONS!

Cicle formatiu especialitzat per a persones amb sordesa: obrim INSCRIPCIONS!

La nostra associació, amb més de 25 anys d’experiència en atenció i suport a les persones amb sordesa, sap el que suposa la pèrdua d’audició, la sordesa postlocutiva, i el dol que cal passar per acceptar-la. També els recursos i eines que necessiten les persones amb sordesa per accedir a la comunicació i viure més connectat amb l’entorn per millorar el seu dia a dia.

Ara, a més, amb la pandèmia per la Covid, s’han  obert noves formes de d’interrelació que impliquen la comunicació en línia, ja sigui en l’àmbit laboral -reunions de feina- o social -trobades amb amics/gues i familiars-. Per a les persones amb sordesa és un nou repte que cal treballar per no quedar exclosos: aprendrem les possibilitats de connexió dels nostres audiòfons i/o implants coclears amb les tabletes, ordinadors i/o telèfons mòbils perquè el so ens arribi millor. I també us oferim un curs de tres sessions que ens donarè eines i recursos per parlar i comunicar-nos millor en aquestes trobades en línia.

Totes les sessions formatives seran en línia a càrrec de professionals reconeguts i especialitzats en la temàtica, gratuïtes i accessibles amb la subtitulació en directe.

PROGRAMA CICLE FORMATIU PER A PERSONES AMB SORDESA (en català)

PROGRAMA CICLO FORMATIVO PARA PERSONAS CON SORDERA (en castellano)

DIMARTS, 16 DE FEBRER (18:00-19:30)
XERRADA El dol: com gestionar-lo per al nostre benestar emocional.

A càrrec de Luis Camino, Terapeuta social format en teràpia Gestalt. Imparteix des de 1997 tallers sobre els processos de pèrdua i dol. El dol no és només la pèrdua d’una persona estimada. La pèrdua d’audició pot provoar un malestar associat: és el procés natural del dol. Parlarem del dol i de les emocions que ens pot fer sentir.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A LA XERRADA SOBRE EL DOL


DISSABTE, 27 DE FEBRER  (11:00-12:30)
TALLER Necessitats actuals de connectivitat a dispositius electrònics

A càrrec de Guillermina Achleitner, audiòloga del Centre RV Alfa i de l’Hospital Germans Trias i Pujol. Taller pràctic i amb orientació personalitzada sobre com pots adaptar el teu audiòfon i/o implant coclear al telèfon mòbil, tableta, ordinador, televisió. L’objectiu: treure el màxim profit i rendiment de la teva pròtesis auditiva i les possibilitats que t’ofereix perquè el so t’arribi amb la millor qualitat possible.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL TALLER DE CONNECTIVITAT


ELS DIMARTS 16, 23 I 30 DE MARÇ. 18:00
Cicle Parlar sense por: com millorar la comunicació en línia.

A càrrec d’Eulàlia Feliu, experta i coach en comunicació en públic, es realitzaran tres sessions:

Introducció a la comunicació en línia (16 de març).
Les reunions en línia. Estructura i aspectes tècnics (23 de març).
Pautes i eines per comunicar en línia amb eficàcia (30 de març).

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL CICLE PER MILLORAR LA COMUNICACIÓ EN LÍNIA

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *