Propera trobada de la Xarxa de Dones amb Sordesa, aquest divendres

Propera trobada de la Xarxa de Dones amb Sordesa, aquest divendres

Aquest divendres 12 de febrer tindrà lloc la propera trobada, en línia i a les 17:30, de la Xarxa de Dones amb Sordesa d’ACAPPS.

Després dels interessos sorgits a la darrera trobada, el 18 de desembre, aquest divendres establirem ja les accions de la Xarxa per a aquest 2021. Entre altres, impulsarem trobades amb col·lectius feministes i formacions en accessibilitat a la comunicació. Un altre dels reptes de la Xarxa és fer visibles les Dones amb Sordesa amb accions a xarxes socials.

QUI SOM?

La Xarxa de Dones amb Sordesa arrenca el 2020. Arrel de la pandèmia per la Covid19, sorgeix la necessitat d’un grup de dones de trobar-se, de relacionar-se i, sobretot, de compartir. De crear i tenir un espai. Així neix, en línia, la Xarxa de Dones amb Sordesa d’ACAPPS formada per dones diverses que tenen en comú la sordesa i les ganes de moure’s, fer-se visibles i ser actives.

Dones SOROLLOSES. Valentes. Lliures.

TU TAMBÉ POTS FORMAR PART DE LA XARXA!

Si ets dona i tens discapacitat auditiva aquest és el teu espai. Contacta amb nosaltres i t’escriurem!

Formulari d’INSCRIPCIÓ a la Xarxa de Dones amb Sordesa

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *