Com comunicar millor i més eficaçment: formació gratuïta amb la coach Eulàlia Feliu

Com comunicar millor i més eficaçment: formació gratuïta amb la coach Eulàlia Feliu

Com tots i totes sabem la pandèmia per la Covid19 ha canviat moltíssims aspectes de la nostra vida. Entre aquests, el de comunicar-nos. Degut a les restriccions en reunions socials, la comunicació en aquests moments ha passat a ser, principalment, en línia ja sigui en el nostre entorn laboral, educatiu i social, per parlar amb les nostres amistats i familiars.

A més, aquest nou estil de trobades en línia ha vingut de sobte i molts de nosaltres ni estàvem preparats ni coneixíem les eines.  Per oferir-nos recursos i estratègies per millorar la nostra capacitat de comunicar-nos en línia hem convidat a l’Eulàlia Feliu, coach en comunicació que ens oferirà un cicle de tres tallers (podeu participar a totes -recomanable- o només a les que vulgueu):

Introducció a la comunicació en línia (16 de març).

Les reunions en línia. Estructura i aspectes tècnics (23 de març).

Pautes i eines per comunicar en línia amb eficàcia (30 de març).

CICLE Parlar sense por: com millorar la comunicació en línia. A càrrec de l‘Eulàlia Feliu, coach en comunicació en públic i actriu.

La seva màxima: si no emociones, no impactes! Amb expertesa com a coach per ajudar a millorar la comunicació en públic i també en l’àmbit personal. Ens donarà pautes i recursos per parlar millor en públic, per comunicar-nos millor, per sentir-nos millor quan ens relacionem amb els altres.

QUAN? DIES 16, 23 I 30 DE MARÇ. 18:00

ACCESSIBLE. Els tallers comptaran amb la subtitulació en directe.

EN LÍNIA. Com dèiem, la xerrada serà en línia via zoom i és imprescindible que us inscriviu perquè us puguem enviar l’enllaç per connectar-vos a la xerrada (només cal clicar l’enllaç, no cal que us descarregueu cap aplicació per accedir-hi).

INSCRIPCIÓ Cicle Parlar sense por: com millorar la comunicació en línia

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *