Col·loqui amb joves: decidim el nostre futur sense pors

Col·loqui amb joves: decidim el nostre futur sense pors

Si ets un/a jove que estàs estudiant ara un curs de secundària saps de què estem parlant. I si ets una mare o pare d’un/a jove en aquesta etapa, també 😉

Perquè sí, perquè no és fàcil. Amb 16 anys hem de decidir què volem fer? El batxillerat és sempre la millor opció? Hi ha graus formatius del que a mi m’agrada? La universitat serà molta dura? Ho podré fer? Tindré recursos a l’aula? Quins suports tindré? I així podem continuar amb molts interrogants!!!

Per això aquest col·loqui l’hem preparat pensant en vosaltres: els i les JOVES que esteu ara a la secundària i també per a les MARES I PARES amb fills/es adoslescents amb sordesa.

Perquè sabem que els qui us poden orientar molt bé i a qui podreu fer totes les preguntes que tingueu al cap són els i les joves que tenen sordesa i que ja han viscut aquesta etapa. I que també han tingut dubtes. I pors. I incerteses. Però se n’han ensortit i la seva experiència, que us explicaran ells/es mateixos/es, us pot ajudar molt.

Per això, pren nota ara!

Et convidem el dissabte 20 de març, a les 12:00, en línia al col·loqui amb joves.
Comptarà amb subtitulació en directe.  Això sí, cal que t’hi inscriguis perquè et puguem enviar l’enllaç des d’on dissabte t’hi podràs connectar (via zoom, no cal que et descarreguis cap aplicació).

INSCRIPCIÓ AL COL·LOQUI AMB JOVES (20/03)

Ens acompanyaran el Miguel, la Clara, la Sílvia, el Pedro, el Joan i l’Andrea. Joves diversos que tenen sordesa com tu, que han estudiat d’allò que volien i que t’explicaran com els ha anat i et podran donar alguns consells!  Te’ls presentem una mica: ells/es t’esperen al col·loqui de dissabte!!!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *