Xerrada a famílies: les mascaretes transparents, regulació i ús en l’entorn educatiu (15/04)

Xerrada a famílies: les mascaretes transparents, regulació i ús en l’entorn educatiu (15/04)

La pandèmia s’allarga i l’ús obligatori de mascaretes també. Com recordeu, des d’ACAPPS vam fer visible la necessitat de les persones amb sordesa de tenir mascaretes transparents per poder llegir els llavis amb la campanya #VullLlegirElsLlavis; vam demanar, en la compareixença davant la Comissió d’Educació al Parlament, que calien, amb urgència, mascaretes transparents a les aules amb alumnat amb sordesa i vam aconseguir que es distribuissin als centres educatius aquest curs escolar.

I ara, en quin punt estem?

L’ús de les mascaretes continua sent obligatori per prevenir els contagis per la Covid19 i tot apunta que ens continuaran acompanyant en el nostre dia  dia a llarg termini. Per ara i fins  noves indicacions, també dins les aules a partir dels 6 anys.

Les persones amb sordesa continuen patint un problema de comunicació en no poder llegir els llavis i necessitant mascaretes transparents, eficients, funcionals i, sobretot, segures.

Hem avançat més!: El passat 13 de març va entrar en vigor la regulació de les mascaretes transparents. Per primer cop, es regulen per normativa estatal quins requisits han de complir les mascaretes transparents, fet que protegeix i garanteix el seu ús segur al consumidor/a (vull saber-ne més)

El 15 d’abril,  responem tots els teus dubtes sobre les mascaretes transparents! 

Som conscients que queden molts interrogants oberts: ja hi ha mascaretes que compleixen aquesta regulació? Com ho podem saber? Es poden continuar comercialitzant mascaretes transparents que no compleixin amb la regulació? Existeix un seguiment del seu ús a les escoles? Es milloraran les mascaretes transparents actuals?

Per respondre a aquestes i altres preguntes que tingueu en ment en relació a les mascaretes transparents i el seu ús, en concret, en l’entorn educatiu us convidem a una xerrada amb en David Prujà, coordinador tècnic de la Federació ACAPPS.

Dia:  Dijous, 15 d’abril, a les 18:00
On? En línia via zoom. A les persones inscrites us enviarem l’enllaç perquè pugueu accedir a la reunió. Per això, és imprescindible la vostra inscripció a la xerrada:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ: Xerrada Mascaretes transparents: en quin punt estem?

Foto: La Vanguardia

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *