Torna el Festival Simbiòtic: teatre accessible a les persones amb discapacitat

Torna el Festival Simbiòtic: teatre accessible a les persones amb discapacitat

La cultura és segura. I en uns moments en què hem de restringir l’activitat social i algunes formes d’oci, la millor opció pot ser, a títol individual o amb la unitat de convivència, anar a veure una obra de teatre amb aforament limitat i totes les mesures de seguretat.

La cinquena edició del Festival Simbiòtic torna a Barcelona, amb la col·laboració del Teatre Nacional de Catalunya, el Teatre Tantarantana i el Teatre de La Villarroel per fer accesible l’oferta teatral actual a les persones amb discapacitat.

Per a les persones amb sordesa que us comuniqueu en llengua oral, les funcions comptaran amb subtitulació en directe, bucle magnètic i so de sala amplificat.

TEATRE:  La meva violència, el 23 d’abril.

DE QUÈ VA? La Judit ha fet de la seva ira un sistema de vida. Sempre està tancada a casa i les seves víctimes acaben sent les persones que conviuen amb ella: el seu amic Sebi i la seva companya Lara. Ells li segueixen el joc com poden, però ara està arribant a uns límits insuportables*.

*AVÍS: la duresa de l’obra pot ferir la sensibilitat d’alguns/es espectadors/es.

QUAN? Divendres, 23 d’abril, a les 20:00

ON? Teatre Tantarantana. Carrer de les Flors, 22.  Barcelona

PREU: 10€ amb la targeta acreditativa de la discapacitat.

ENLLAÇ: COMPRA D’ENTRADES

* En cas de necessitar alguna mesura d’accessibilitat (subtitulació, bucle magnètic,…) escriu a teatre@tantarantana.com


TEATRE: Classe, el 30 d’abril i el 7 de maig.

DE QUÈ VA? El fill de la Sarah i el Brian té 9 anys. El seu mestre diu que li costa aprendre, que li podria anar bé un psicòleg. Però el Brian i la Sarah – que a més s’acaben de separar- no tenen bons records de l‘escola, ni dels professors […].

QUAN? Divendres, 30 d’abril i 7 de maig, a les 20:00

ON? La Villarroel. c. Villarroel, 87. Barcelona

*Per a aquesta obra hi haurà entrades a través del programa Apropa Cultura.

RESERVA LA TEVA ENTRADA: envia’ns un correu a accessibilitat@federacioacapps.org


TEATRE: Mare de sucre, el 14, 21 i 28 de maig.

DE QUÈ VA? La Cloe té vint-i-set anys, discapacitat intel·lectual i un desig dins les entranyes des de petita. La incomprensió de la seva família, la fundació on viu i la seva comunitat la durà a una lluita pels seus drets sense precedents, a una rebel·lió maldestra contra una situació injusta que li ha arravatat el poder de decisió del seu propi cos.

AMB COL·LOQUI! Després de l’obra, a la sessió del dia 21, tindrà lloc un col·loqui sobre l’espectacle que comptarà també amb subtitulació en directe.

QUAN? Divendres, 14, 21 i 28 de maig, a les 19:00

ON? Teatre Nacional de Catalunya. Pl. de les Arts, 1. Barcelona

ENTRADES: 17€ amb la targeta acreditativa de discapacitat. Comprar directament a través de la web del Teatre Nacional de Catalunya (enllaç) Caldrà que omplis un Formulari durant el procediment de registre per poder realitzar la compra i especificar quines mesures d’accessibilitat faràs servir.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *