Alerta: Consum retira del mercat alguns models de mascaretes transparents per no ser segures

Alerta: Consum retira del mercat alguns models de mascaretes transparents per no ser segures

L’ús de mascaretes continua sent obligatori en espais tancats i quan la distància interpersonal, malgrat estaren un espai obert, sigui inferior a un metre i mig. Per tant, i per un temps encara indeterminat, continuen sent necessàries les mascaretes transparents perquè les persones amb sordesa puguin llegir els llavis. Això sí, com sempre hem indicat des de la Federació ACAPPS, mascaretes transparents segures i funcionals, que protegeixin eficaçment de la Covid19 i que permetin llegir bé els llavis, a curta i també a mitja distància.

En aquest sentit, us informem que el Ministeri de Consum ha retirat del mercat determinades marques de mascaretes higièniques transparents per no complir tots els requisits de seguretat sanitària. Són les següents:

Mascareta higiènica reutilitzable semitransparent. Marca Elisa Suso,

Mascareta higiènica reutilitzable transparent. Marca Xula.

Mascareta higiènica reutilitzable semitransparent. Heig ViroBlock. Model Visuales Mask.

Mascareta higiènica reutilitzable transparent. Marca Beyfe.

Mascareta higiència reutilitzable transparent. Marca Biovest

Pots consultar les actualitzacions de les alertes del ministeri de Consum des del següent enllaç, introduïnt com a paraula clau “mascarilla”:

Informacions relacionades:

La nova normativa per a les mascaretes higièniques inclou les mascaretes transparents perquè les persones amb sordesa puguin llegir els llavis

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *