Xerrada per conèixer el teu audiòfon i/o IC: la telebobina i molt més!

Xerrada per conèixer el teu audiòfon i/o IC: la telebobina i molt més!

Potser portes audiòfons i/o implants coclears però desconeixes que, més enllà de la seva principal funció, t’ofereixen moltes més possibilitats que milloren el so que arriba a la teva pròtesis auditiva.

Aquesta formació t’ajudarà a conèixer millor el teu audiòfon i/o implant coclear: la telebobina (la posició T), per què serveix i com el seu ús et pot ajudar a sentir molt millor el so en aquells espais on hi ha bucle magnètic (biblioteques, teatres, auditoris).

El proper dimarts 2 de novembre ens acompanyarà, presencialment i en línia!, l’audiòloga i directora d’Arrecife Audiologia Esther Remujo. Ella, amb expertesa com a docent en audiologia, ens explicarà de forma pràctica i pedagògica tot el que ens pot oferir el nostre audiòfon i/o implant coclear.

En aquest sentit, coneixerem:
LA TELEBOBINA (la posició T de la nostra pròtesi auditiva): què és i  com utilitzar-la per poder-nos beneficiar del bucle magnètic.

EL BUCLE MAGNÈTIC l’eina que permet, en els espais on està instal·lat, que el so arribi millor al nostre audiòfon i implant coclear. Actualment i cada vegada més hi ha espais públics, com biblioteques, centres cívics o teatres, que tenen bucle magnètic.

MÉS OPCIONS: connexions bluetooth de l’audiòfon i/o implant coclear per a la televisió, reunions virtuals, pel telèfon mòbil.

Una oportunitat per conèixer amb detall el nostre audiòfon i/o implant coclear i descobrir que  en podem beneficiar de molts suports, com el bucle magnètic, que ens permetran sentir més i millor. I per tant, a sentir-nos i estar cada vegada més inclosos en espais accessibles de l’àmbit social i cultural.

ANOTA-T’HO, INSCRIU-TE!
DIA: dimarts, 2 de novembre 
de 17:30 a 19:30
LLOC: ACAPPS. c. Nàpols, 351, baixos. Barcelona.
(també en línia via zoom)

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A LA FORMACIÓ

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *