Xerrada|Beneficis per a les empreses: la inclusió ens beneficia a totes

Xerrada|Beneficis per a les empreses: la inclusió ens beneficia a totes

ACAPPS, juntament amb nou entitats més de la discapacitat (Acidh, Aura, Fem, CHM, FCSD, Ecom, Tres Turons, Joia i Arep) i el suport de ajuntament de Barcelona, som també la Xarxa per a la Inclusió Laboral de les persones amb discapacitat de Barcelona, la XIB.

QUÈ FEM? Treballem sense parar per aconseguir la contractació laboral de les persones amb discapacitat i/o amb trastorn de salut mental a les empreses del mercat laboral ordinari. A totes. Perquè poden. I perquè això és inclusió, real, efectiva i responsable.

Sabem que un dels principals frens de les organitzacions és el desconeixement, les pors, el què implicarà. Per això organitzem un cicle de trobades en línia pensades per a les empreses, cooperatives i organitzacions. Trencarem estereotips i veurem que la inclusió sí és possible.

DIMECRES 10 DE NOVEMBRE, DE 12:30 A 14:00. EN LÍNIA

Beneficis per a les empreses: la inclusió ens beneficia a totes, de les petites a les més grans 

Amb:

 Àngels Garcia. Advocada i directora de l’Equip d’Assessorament Laboral de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

Valentín Valencia. Soci i tècnic d’Economia Social del Col·lectiu Ronda

Modera: Jordi Relaño, de la Fundació Els Tres Turons

Cal inscripció prèvia: formulari d’inscripció.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *