Obrim una enquesta en línia per detectar les necessitats en accessibilitat a les consultes d’otorrinolaringologia

Obrim una enquesta en línia per detectar  les necessitats en accessibilitat a les consultes d’otorrinolaringologia

Tots els espais han de ser accessibles a les persones amb sordesa, facilitant els suports a la comunicació oral necessaris per aconseguir-ho.

L’àmbit de la salut és especialment sensible ja que és fonamental sentir-se escoltat/da i comprendre bé el que et diuen: cal que la comunicació sigui efectiva. Mesures com el bucle magnètic, que millora el so que arriba al teu audiòfon i/o implant coclear; l’ús de mascaretes transparents per llegir els llavis, pantalles amb la transcripció de missatges acústics o la subtitulació de continguts audiovisuals.

La teva opinió ens importa

Per impulsar-ho, des de la Federació ACAPPS us convidem a respondre una enquesta que ens facilitarà diagnosticar i avaluar el grau d’accessibilitat en els espais del Sistema Català de la Salut, en aquest cas, les consultes d’otorrinolaringologia, en els diferents moments i espais de la consulta (la recepció, la sala d’espera, la visita,…). La teva opinió ens ajudarà a conèixer l’estat d’accessibilitat en l’àmbit de l’otorrinolaringologia i promoure accions de sensibilització per garantir el dret a la informació i la comunicació de les persones amb sordesa.

#NoEnsDeixisFora


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *