Comencem la formació per millorar la recerca de feina de les persones amb sordesa en el marc del Programa SIOAS

Comencem la formació per millorar la recerca de feina de les persones amb sordesa en el marc del Programa SIOAS

Avui ha començat el cicle de sessions formatives perquè les persones amb sordesa usuàries del Servei d’Orientació i Inserció Laboral d’ACAPPS millorin les seves competències  i tinguin més èxit en la recerca de feina, amb l’objectiu final que aconsegueixin un lloc de feina estable i de qualitat a l’empresa.

En total hi ha programades 5 sessions formatives que tindran lloc a ACAPPS, els dilluns i dimarts, fins al 31 de gener. En aquestes, treballarem:

El mercat laboral: quina és la situació actual i quins llocs de feina són més demandats. DILLUNS,17 DE GENER (10:00 a 13:00) | Espai Digital ACAPPS

Autoconeixement i competències: més enllà de la nostra formació i experiència laboral, què és el que valoren les empreses? Tenir una bona disposició a aprendre, ser resolutiu davant un problema o tenir iniciativa són actituds que poden fer decantar l’empresa en l’elecció dels/de les candidats/es. DIMARTS, 18 DE GENER (9:00 a 12:00) | Espai Digital ACAPPS

Eines de recerca de feina. Cal invertir temps i dedicació en la recerca de feina així com conèixer i millorar els recursos, com el currículum, que et poden fer trobar una oportunitat laboral. DILLUNS, 24 DE GENER (9:00 a 12:00) | Espai Digital ACAPPS

Canals de recerca de feina. També explicarem on trobar ofertes laborals i quines són les principals plataformes i xarxes on és important ser-hi. DIMARTS, 25 DE GENER (9:00 a 12:00) | Espai Digital d’ACAPPS

Procés de selecció. L’última part del procés de recerca de feina és superar el procés de selecció: quan el teu currículum és escollit, has superat el primer nivell. Després, cal preparar-se per a l’entrevista de feina. Parlarem de com anar ben preparat/da per causa la millor impressió a l’empresa. DILLUNS, 31 DE GENER (9:00 a 12:00) | Espai Digital d’ACAPPS

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *