“Tenir confiança i menys por” a l’hora de posar-se davant l’ordinador o la tauleta, el repte del curs d’iniciació digital d’ACAPPS

“Tenir confiança i menys por” a l’hora de posar-se davant l’ordinador o la tauleta, el repte del curs d’iniciació digital d’ACAPPS

Aviat comencem a ACAPPS la segona edició del Curs d’Iniciació Digital per a persones adultes amb sordesa, a càrrec de Paula Segovia. Un curs, com explica la Paula, d’introducció a l’ordinador, a com utilitzar el correu electrònic, com fer un tràmit en línia (cada vegada més freqüents, sobretot en l’àmbit de la Salut entre altres) i com fer una videoconferència.

DIES: 25 de gener; 1, 8, 15 i 22 de febrer i l’1, 8 i 15 de març de 2022. De 10:00 a 11:30.

LLOC:ACAPPS. C. Nàpols, 351, baixos. Barcelona (amb mesures Covid19: grup reduït de 5 persones, amb distància i ús de mascaretes transparents)

INSCRIPCIONS AL CURS:
Us podeu inscriure des d’aquest formulari en líniao bé per correu electrònic a:sasp@acapps.org o per whatsapp al 620 993 422 (Paula Quirante). Si necessiteu més informació o teniu dubtes, podem donar-vos cita prèvia per atendre-us personalment.


Més confiança i menys por” en utilitzar l’ordinador i, sobretot, haver fet “pinya”: així expliquen el curs la Fanny, la Rosa, la Marga i la Magdalena.

Parlem amb la Fanny, la Rosa, la Marga i la Magdalena, totes elles participants de la primera edició del curs d’iniciació digital que hem fet a ACAPPS per a les persones adultes amb sordesa. Elles ens expliquen com, gràcies al curs, han ampliat els seus coneixements en l’ús d’eines digitals, un món que sovint se’ls ha fet costa amunt i del que no volen quedar excloses. Amb la formació pràctica a càrrec de la Paula Segovia, han anat perdent la por en l’ús de les eines digitals, fet que els permetrà, de forma autònoma, fer gestions i/o comunicar-se amb el seu entorn.

A més totes coincideixen en destacar, també, la pinya que han fet entre elles, ja que comparteixen els mateixos problemes i s’han pogut donar suport en un exemple de companyerisme.

En el curs, presencial, es tenen en compte totes les mesures de protecció davant la Covid19, al mateix temps que es garanteix que la comunicació sigui accessible. Per això són cursos en grups reduïts i s’utilitzen mascaretes transparents.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *