Properes xerrades de prevenció i sensibilització de la pèrdua auditiva a Rubí i Blanes

Properes xerrades de prevenció i sensibilització de la pèrdua auditiva a Rubí i Blanes

La presbiacúsia, la pèrdua d’audició a causa de l’edat, afecta a una de cada 4 persones. Per això des d’ACAPPS oferim cada any un cicle de xerrades de prevenció i sensibilització sobre la pe`rdua auditiva adreçats fonamementalment a la gent gran i les seves famílies que realitzem a casals cívics de Catalunya.

DETECTAR I ACTUAR DAVANT LA PÈRDUA D’AUDICIÓ

En aquestes xerrades, a càrrec de Domingo Reina, treballador social i tècnic d’accessibilitat d’ACAPPS, expliquem la importància de detectar la pèrdua d’audició perquè el/la metge/ssa ens derivi a l’otorrinolaringòleg/a. A partir d’aquest moment s’obrirà un nou món que implicarà l’ús de pròtesis auditives, els audiòfons o implants coclears. També orientem d’altres suports que, des de l’associació, oferim en aquests moments: l’acompanyament emocional, grups de suport i cursos de rehabilitació auditiva i per aprendre a llegir els llavis. A més, els informem dels suports que hi ha per poder accedir a la informaci´ó i viure una vida laboral, social i cultural plena, mesures com el bucle magnètic, que millor el so que arriba a l’audiòfon i/o implant coclear i la subtitulació en directe de qualsevol activitats.

Des de l’associació oferim aquesta orientació i suport integral per dotar la persona de nous recursos perquè recuperi la comunicació amb el seu entorn, millorant el seu benestar i autonomia personal.

PROPERES XERRADES D’ACAPPS:

Divendres, 11 de febrer. D’11 a 12:30 | Casal Cívic de Rubí. C. Magallanes, 60. RUBÍ


Dimecres, 16 de febrer. D’11 a 12:30. Casal Cívic Blanes. Passatge Mas Borell, 1.BLANES

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *