Compartint, imaginant i creant, els joves amb sordesa d’ACAPPS es mouen per tenir el seu espai!

Compartint, imaginant i creant, els joves amb sordesa d’ACAPPS es mouen per tenir el seu espai!

Molt contentes amb tot el que va sorgir de la primera trobada, ahir, amb els i les joves amb sordesa d’ACAPPS. Amb la Paula i la Raquel com a dinamitzadores de la trobada, set joves d’entre 15 i 25 anys van expressar, a través de dinàmiques creatives, què és el que més els motiva i el que els impulsa. Lliurament i espontàniament van sortir un munt d’interessos comuns en tots ells i elles, com l’esport, la música, el cinema i la cultura -amb subtítols!- i les excursions i sortides de cap de setmana!

LA LLAVOR D’UN GRUP PER A JOVES

Aquesta primera trobada ha servit per conèixer i escoltar els interessos dels i les joves, descobrir tots els punts en comú que tenen i fer possible

la llavor per crear un grup de joves amb sordesa d’ACAPPS. Un grup que tots i totes sentin i se’l facin seu i tinguin un espai per trobar-se, proposar i fer activitats diverses.

Aviat farem una segona trobada, oberta sempre a tots/es els i les joves que us hi vulgueu sumar, per començar ja a definir les activitats que volem fer i posar les primeres dates!

FAMÍLIA: Si el teu fill/a té aquesta edat, comparteix-li la informació. Ens agradarà molt comptar amb ell/a i, sobretot, animar-la a que ens digui la seva! Ho pot fer des d’aquest breu formulari molt senzill i ràpid:

Vull dir la meva!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *