Signem un conveni de col·laboració amb Upimir

Signem un conveni de col·laboració amb Upimir

Avui hem signat un conveni de col·laboració amb Upimir, unió de petites i mitjanes residències de gent gran, centres de dia i d’assistència domiciliària, integrada per més de 180 empreses. En l’acte de signatura hi ha estat present la directora d’operativa d’Upimir, Marina Casas; Laia Sullastres i Andreu Espinach, directora i tècnic d’atenció a empreses d’ACAPPS, respectivament.

Marina Casas, directora d’Operativa d’Upimir, signa el conveni de col·laboració amb ACAPPS

Aliança per a la inclusió laboral i social de les persones amb sordesa

En el marc d’aquesta aliança de col·laboració, Upimir fomentarà la inclusió laboral de persones amb sordesa en el seu equip humà i, en cas de contractació, la formació de l’equip per facilitar la comunicació amb el treballador/a amb sordesa. A més d’aquest gran objectiu, Upimir i ACAPPS també col·laboraran plegats en fomentar la inclusió social de les persones amb sordesa amb altres iniciatives, com per exemple, en assessorament en accessibilitat a la comunicació, acollida d’alumnes en pràctiques o, actualment, en la difusió de la campanya #QuanPerdsAudició.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *