Estrenem la Biblioteca de Recursos d’ACAPPS per a famílies sòcies

Estrenem la Biblioteca de Recursos d’ACAPPS per a famílies sòcies

Qualsevol moment de la nostra vida diària pot convertir-se en una oportunitat per millorar el desenvolupament lingüístic del nostre fill/a. En fer-ho en família, a casa i a través de jocs i converses espontànies, aquestes dinàmiques seran integrades de forma natural en el nostre dia a dia i, sense adonar-nos-en, estarem complementant la logopèdia que realitza el vostre fill/a.

Tot i així, de vegades no sabem per on començar i ens calen eines per enfocar aquestes pràctiques i poder-les integrar en el nostre dia a dia. Per això a ACAPPS obrim una Biblioteca de Recursos per treballar la logopèdia a casa amb materials que ha creat la logopeda Carla Tresserra, de Més i Més Paraules. Per conèixer la Carla, el seu treball i l’interès d’aquests materials n’hem parlat amb ella:

Primer títol de la biblioteca: Cançoner amb pictogrames

TÍTOL DE LA PUBLICACIÓ| Cançoner amb pictogrames

AUTORA| Carla Tresserra, logopeda @mesimesparaules

CONTINGUTS| Fitxes individuals de 15 cançons populars en català acompanyades d’imatges que il·lustra el vocabulari de la cançó.
Per a infants amb sordesa de 0 a 6 anys.

SERVEI DE PRÉSTEC: Per a famílies sòcies d’ACAPPS, durant quinze dies. Cal enviar un correu a saaf@acapps.org (Paula Quirante).

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *