Coneixem Vincles Barcelona: un nou servei per a persones majors de 65 anys i accessible per combatre la soledat no volguda

Coneixem Vincles Barcelona: un nou servei per a persones majors de 65 anys i accessible per combatre la soledat no volguda

A Barcelona són moltes les persones majors de 65 anys que estan i/o es senten soles. Per dir adéu a la soledat no volguda, l’Ajuntament de Barcelona ha creat Vincles Barcelona. El passat dijous 7 d’abril l’equip de Vincles Barcelona va presentar i mostrar com funciona l’eina a un grup de persones majors de 65 anys amb sordesa d’ACAPPS.

El regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat de l’ajuntament de Barcelona, Joan Ramon Riera, celebra que aquest “és un pas important en l’estratègia de fer avançar l’accessibilitat a la ciutat”.

L’acte de presentació a ACAPPS va ser accessibole a les persones amb sordesa participants amb la subtitulació en directe i el bucle magnètic, que millora el so que arriba a l’audiòfon i als implants coclears.

QUÈ ÉS VINCLES BARCELONA?

És un nou servei per a les persones majors de 65 anys que viuen a Barcelona i que no es volen sentir soles. Funciona a través d’una tablet -que facilita l’ajuntament- que permet connectar-se amb la família i amistats de la persona usuària així com fer noves amistats, amb interessos comuns, al barri.  A més, és una eina accessible a les persones amb sordesa, funciona amb text escrit i els vídeos estan subtitulats.

La presentació a ACAPPS va comptar amb la subtitulació en directe, a la pantalla, i amb el bucle magnètic.

Més informació: Les persones grans amb discapacitat auditiva podran sol·licitar el servei Vincles Barcelona.

Coneix el projecte: Vincles Barcelona

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *