Els i les joves amb sordesa del programa Uno a Uno acaben aquesta setmana les pràctiques laborals a empreses

Els i les joves amb sordesa del programa Uno a Uno acaben aquesta setmana les pràctiques laborals a empreses

S’acosta el final del programa de formació Uno a Uno. Deu joves amb sordesa hauran acabat aquesta setmana les pràctiques laborals a empreses, que van començar a inicis de març. Amb les 120 hores de pràctiques professionals assolides, més la formació teòrica i tècnica que van realitzar a ACAPPS i a Mercabarna, obtindran la setmana vinent el certificat com a operaris/es en la indústria alimentària. Un programa, l’Uno a Uno, possible gràcies a la Fundación ONCE i al Fons Social Europeu.

Baymar, Grupo Videla, SalvaPack i Sehrs Food, la primera aproximació laboral en el sector alimentari

Volem reconèixer i agrair les quatre empreses col·laboradores on han realitzat les pràctiques laborals, Serhs Food, Grupo Videla, Salvapack i Baymar, per haver donant als i les joves l’oportunitat de formar-se i apropar-se a la realitat laboral dels oficis en el sector alimentari: uns han treballat com a ajudants de cuina en menjadors escolar i centres sanitaris, i altres com a operaris en la indústria aliment`ària.

Ara, títol en mà, serà el moment de fer-se un lloc en el mercat laboral i aconseguir un lloc de feina, estable i de qualitat. Des d’ACAPPS continuarem acompanyant-los així com conscienciant les empreses perquè normalitzin la contractació de joves i persones amb discapacitat que encaixin i estiguin preparats/des per al lloc de feina a cobrir.


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *