Noves avantatges per a les persones i famílies sòcies d’ACAPPS gràcies al conveni amb Arrecife Audiología

Noves avantatges per a les persones i famílies sòcies d’ACAPPS gràcies al conveni amb Arrecife Audiología

Arrecife Audiologia es suma a la xarxa d’empreses amigues, valentes i socialment compromeses d’ACAPPS.

Gràcies al conveni signat amb Arrecife Audiología, el passat 29 d’abril a ACAPPS, des d’ACAPPS podem oferir una nova avantatge per a totes les persones i famílies sòcies de l’associació: un 10% de descompte en els serveis de psicologia del centre, a més de descomptes en audiòfons i accessoris diversos.

QUI SÓN ARRECIFE AUDIOLOGÍA?

És un nou centre audiològic que trobareu al carrer València de Barcelona. La seva directora, Esther Remujo, defensa que una audiologia moderna, transparent i sense limitacions és possible. Ofereixen, en el seu centre, serveis integrals a la persona amb sordesa en logopèdia, entrenament auditiu i psicologia. En aquest sentit, i en el marc del recent conveni amb ACAPPS, seran un dels centres col·laboradors amb el nostre Programa de beques de logopèdia per a infants i persones amb sordesa, i, com anunciàvem, aquesta nova avantatge per als socis i sòcies de l’associació d’un 10% de descompte en el servei de psicologia.

UNA EMPRESA AMB COMPROMÍS SOCIAL

Amb aquest conveni es consolida la col·laboració entre ambdues entitats. Una col·laboració traduïda, fins a la data, en formacions i tallers impartits a ACAPPS entorn les opcions de connectivitat dels audiòfons, de sensibilització i difusió de la campanya #QuanPerdsAudició adreçada a persones que han perdut l’audició i de predisposició a poder cobrir vacants amb persones amb sordesa de la borsa de treball d’ACAPPS.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *