Propera xerrada: la pèrdua auditiva i els suports per a una vida plena i autònoma!

Propera xerrada: la pèrdua auditiva i els suports per a una vida plena i autònoma!

Des d’ACAPPS oferim un cicle de xerrades de prevenció i sensibilització entorn la pèrdua auditiva que realitzem a casals cívics d’arreu de Catalunya. El proper 12 de maig la xerrada tindrà lloc a la nostra seu, a ACAPPS. I hi esteu convidats/des! 

En aquestes xerrades, a càrrec de Domingo Reina, treballador social i tècnic d’accessibilitat d’ACAPPS, expliquem la importància de detectar la pèrdua d’audició, l’ús de pròtesis auditives, els audiòfons o implants coclears i, sobretot, de totes aquelles mesures d’accessibilitat que us facilitaran l’accés a la comunicació.

PER A VOSALTRES: Conèixer bé el vostre audiòfon o implant coclear i totes les opcions de connectivitat que ofereix amb altres dispositius. Conèixer també la posició “T” per accedir al bucle magnètic. I conèixer exactament què és el bucle magnètic i on n’hi ha:  el bucle magnètic o l’emissora FM millora el so que arriba al teu audiòfon o implant coclear.
Conèixer que, així com  veieu un programa televisiu subtitulat, també podeu anar a una xerrada o a una obra de teatre amb una pantalla on se subtitularà allò que s’està dient en directe. Mesures que et permetran accedir a la informació i viure una vida laboral, social i cultural plena,

PER A LES VOSTRES FAMÍLIES: Convidem també a la vostra família (parella, fills/es, amistats,…) a la xerrada. A ells els explicarem com poden comunicar-se millor amb vosaltres. Petites pautes per millorar la comunicació amb vosaltres, fent-ho tot més fàcil i que es traduiran en una relació més sòlida i respectuosa.

També us orientarem d’altres suports que, des de l’associació, oferim en aquests moments: l’acompanyament emocional, grups de suport i cursos de rehabilitació auditiva i per aprendre a llegir els llavis.  Des de l’associació oferim aquesta orientació i suport integral per dotar la persona de nous recursos perquè recuperi la comunicació amb el seu entorn, millorant el seu benestar i autonomia personal.

DATA | Dijous 12 de maig, de 17:30 a 19:00

LLOC| Presencialment a ACAPPS (c. Nàpols, 351, baixos. Barcelona). També en línia (en aquest cas, t’enviarem l’enllaç al zoom per connectar-t’hi)

ACCESSIBILITAT | Hi haurà subtitulació en directe de la xerrada i bucle magnètic.

INSCRIPCIONS | Per assistir-hi, només cal que t’hi inscriguis en línia.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *