Signem un nou conveni de col·laboració amb la Fundació Pedro Salesa

Signem un nou conveni de col·laboració amb la Fundació Pedro Salesa

La Fundació Pedro Salesa es suma a la xarxa d’empreses amigues, valentes i socialment compromeses d’ACAPPS.

Gràcies al conveni signat amb la Fundación Salesa, el passat 13 de maig, col·laborarem amb el programa de donació d’audiòfons per a persones amb sordesa en risc d’exclusió social, el projecte de més transcendència i impacte social que l’organització lidera.

QUI SÓN LA FUNDACIÓN PEDRO SALESA?

És una fundació privada, nascuda el 2003, que té com a principal activitat el programa de donació d’audiòfons. Gràcies a la donació de molts particulars, han adaptat més de 500 audiòfons que han pogut tornar a ser utilitzats per infants i persones amb sordesa en risc d’exclusió social.

UNA EMPRESA AMB COMPROMÍS SOCIAL

Amb aquest conveni es consolida la col·laboració entre ambdues entitats. Una col·laboració que també contemplarà altres formats, com  formacions i accions de sensibilització i difusió, actualment, de la campanya #QuanPerdsAudició adreçada a persones que han perdut l’audició. També la predisposició de l’organització a poder cobrir vacants amb persones amb sordesa de la borsa de treball d’ACAPPS.

Moment de la signatura del conveni de col·laboració entre ACAPPS i la Fundació Pedro Salesa
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *