Millorem l’atenció a les persones afectades per acúfens gràcies al recent conveni de col·laboració amb l’associació APAT
L’associació APAT se suma a la xarxa d’aliances d’ACAPPS amb organitzacions socialment compromeses.
Poder oferir una atenció més especialitzada a les persones amb acúfens i amb sordesa. Sota aquest objectiu marc, el passat 23 de juny vam signar un conveni de col·laboració amb l’associació de persones afectades per tinnitus, l’APAT.
QUI SÓN L’ASSOCIACIÓ APAT?
L’associació de persones afectades per tinnitus, nascuda l’any 1993, és referent per a les persones que pateixen acúfens. La persona afectada d’acúfens (tinnitus en anglès) percep un so en una o en les dues oïdes que, realment, no existeix i que, fins i tot, poden sentir en el més absolut silenci. Pot afectar, amb major o menor gravetat, a persones de totes les edats i afecta la qualitat de vida de les persones que ho pateixen.
Des d’APAT, amb qui iniciem col·laboració, ofereixen assessorament i suport gratuït a través de grups d’ajuda mútua quinzenals a les persones afectades d’acúfens. També teràpia d’habituació dels acúfens amb la que s’aconsegueix, malgrat tenir-los, deixar-los de sentir millorant la qualitat de vida de la persona afectada.
UNA ORGANITZACIÓ AMB COMPROMÍS SOCIAL
Amb aquest conveni es consolida la col·laboració entre ambdues entitats. Una col·laboració que també contemplarà altres formats, com formacions i accions de sensibilització i difusió. En aquest sentit, us avancem que estem organitzant una sessió informativa sobre els acúfens amb l’associació APAT que tindrà lloc en el tercer trimestre de l’any. Us en mantindrem informats/des!
Recommended Posts
Fent realitat una cultura accessible
21 gen. 2025 - ACAPPS, Accessibilitat, acompanyament, aliances, cultura, Inclusió, sordesa
Novetats al Pla de Treball de la Federació ACAPPS per al 2025
08 gen. 2025 - Accessibilitat, drets, Federació ACAPPS, Incidència política, investigació, Recerca, sordesa, Territori
Més recursos per a la incidència política
08 gen. 2025 - drets, Incidència política, Inclusió, investigació, Recerca, sordesa