Amb el Programa SIOAS. Comencem el programa de recerca de feina per a les persones amb sordesa

Amb el Programa SIOAS. Comencem el programa de recerca de feina per a les persones amb sordesa

Gràcies al programa SIOAS, el juliol comencem un any més el programa d’orientació laboral per a les persones amb sordesa per aconseguir llocs de feina estables i de qualitat.

Si tens sordesa i estàs buscant feina o necessites un canvi laboral, et pots posar en contacte amb nosaltres i et donarem suport en la recerca i/o millora de feina.

Com t’acompanyem?

1. Atenció personalitzada. Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem cita per saber quin és el teu objectiu: de què busques feina, de què has treballat, quina formació has fet, quins interessos i quines aptituds tens. A partir d’aquí t’orientarem en un itinerari laboral: per aconseguir un lloc de feina estable i de qualitat, on hem d’anar a buscar-ho, com i quins aspectes hem de millorar per tenir més èxit en les entrevistes de selecció.

2. T’acompanyem perquè aconsegueixis i mantinguis el lloc de feina. Un cop ja tinguem definit quin lloc de feina busquem i el currículum actualitzat, ens posarem a buscar ofertes de feina que encaixin amb allò que busquem. T’acompanyarem en la presentació d’autocandidatures, en preparar-te l’entrevista de feina, a cercar empreses que siguin del teu sector professional. I un cop aconsegueixis el lloc de feina, continuarem en contacte amb tu per saber com t’està anant i perquè, un cop aconseguim la feina, és important mantenir-la. 

3. Amb el suport que necessitis! L’objectiu del nostre Servei d’Inserció Laboral és que puguis aconseguir un lloc de feina estable on puguis desenvolupar la teva professió. Per això et donem, tant a tu com a l’empresa, tot el suport que sigui necessari (Treball amb Suport).


Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la Inserció de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental SIOAS 2022-2023.
Projecte subvencionat pel departament d’Empresa i Treball i objecte de cofinançament per part del Fons Social Europeu.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *