Tornen, a ACAPPS, els dimecres digitals: noves formacions gratuïtes per a persones amb sordesa.

Tornen, a ACAPPS, els dimecres digitals: noves formacions gratuïtes per a persones amb sordesa.

El Dimecres Digitals és l’espai formatiu que estàs buscant.

Són moltes les eines digitals que actualment tenim al nostre abast i que, si sabem utilitzar, ens poden ajudar a tenir més oportunitats de trobar feina, en els tràmits administratius en línia i, fins i tot, a millorar la nostra economia familiar!

Això sí, cal dedicar un temps a descobrir com funciona cada eina i què ens pot oferir. Per fer-ho, a ACAPPS obrim un nou espai formatiu, gratuït i accessible a les persones amb sordesa. Són els dimecres digitals, on, acompanyats de la Maria Riu, aprendrem i posarem en pràctica algunes d’aquestes eines: traurem el màxim profit del word i del powerpoint, aprendrem a editar PDFs, descobrirem l’excel per fer el nostre pressupost familiar i farem que les gestions en línia no se’ns facin una muntanya!

A més, en tractar-se d’una formació contínua, també practicarem competències informàtiques transversals com el correu electrònic o les aplicacions mòbils.

El cicle formatiu Dimecres Digitals tindrà lloc cada dimecres, de 12:00 a 14:00, a l’aula multimèdia d’ACAPPS (c. Nàpols, 351, baixos). Cada sessió comptarà amb la subtitulació en directe i el bucle magnètic.

Per a dubtes o més informació: multimedia@acapps.org (Maria Riu)

Dimecres digitals: el programa

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és DD_illustracions-1024x294.jpg

INTRODUCCIÓ AL WORD

Aprendrem a crear documents de Word i desar-los, donar format als títols i al text, organitzar el text i inserir imatges per crear un document d’aspecte professional.

INTRODUCCIÓ AL POWERPOINT

Descobreix totes les possibilitats que et dona PowerPoint per crear una presentació que desperti l’interès i capti l’atenció.

EINES QUOTIDIANES: EL PDF

Avui dia rebem, o hem d’omplir i signar, documents en PDF. Com ho fem? Què és un PDF? Com podem escanejar i guardar una còpia en PDF dels nostres documents en paper?

INTRODUCCIÓ A L’EXCEL

Familiaritzat amb el programa: aprèn a introduir dades en taules, fer operacions bàsiques i gràfics tot creant un pressupost de despeses anuals.

EL NÚVOL: GOOGLE DRIVE

Aprèn a treballar amb documents al núvol, per accedir-hi des de qualsevol lloc, i a compartir arxius per al treball en equip.

GESTIONS EN LÍNIA

T’expliquem quins tràmits pots fer amb i sense certificat electrònic i practicarem els tràmits més habituals que hem de fer quan busquem feina.

PROGRAMACIÓ DELS DIMECRES DIGITALS (fulletó en pdf)

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és DD_finançament.jpg
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *