Participem i subtitulem per a les persones amb sordesa la Jornada de Soledat No volguda de les persones amb discapacitat

Participem i subtitulem per a les persones amb sordesa la Jornada de Soledat No volguda de les persones amb discapacitat

Aquest divendres 7 d’octubre estarem, participarem i subtitularem per a les persones amb sordesa la jornada organitzada per l’ajuntament de Barcelona per tractar la soledat no volguda de les persones amb discapacitat.

La trobada vol reflexionar sobre aquest tipus de soledat, i per això es presentarà un estudi de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) sobre com afecta la soledat a aquest col·lectiu. A més, la Fundación ONCE exposarà el seu estudi en relació a les persones cegues i, per acabar, tindrà lloc una taula rodona per abordar la col·laboració publicoprivada en la lluita contra la soledat, amb la participació de diverses entitats i fundacions.

La nostra referent en atenció a les persones amb sordesa, la Paula Quirante, participarà a la taula rodona “La col·laboració públicoprivada davant del repte de la lluita contra la soledat no volguda”, on explicarà la tasca d’acompanyament que fem des d’ACAPPS a les persones grans amb pèrdua auditiva i la visibilització que en volem fer amb la campanya #QuanPerdsAudició.

El regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera, farà la benvinguda i parlarà de l’Estratègia municipal contra la soledat 2020-2030 com a marc de la jornada. La cloenda anirà a càrrec del regidor del Districte de Nou Barris, Xavier Marcé.

Jornada sobre la Soledat no volguda de les persones amb discapacitat.

DIA. DIVENDRES 7 D’OCTUBRE, DE 9:00 A 14:00

LLOC. BIBLIOTECA VILAPICINA I LA TORRE LLOBETA. BARCELONA.

ACCESSIBILITAT PER A LES PERSONES AMB SORDESA. Sala equipada amb bucle magnètic i subtitulació a càrrec del nostre Servei d’Accessibilitat. Servei d’interpretació amb llengua de signes prèvia demanda, enviant un correu a l’adreça spitnb@bcn.cat fins a dos dies laborables abans de la sessió.

Programa

Formulari d’Inscripció

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *